divendres, 19 d’octubre del 2012

MONJOS 2-6 CUBELLES

Primera victòria de la Pretemporada, i única.

Ahir vam jugar el partit davant els Monjos. El resultat, el de menys, no reflexa el joc igualat entre els dos equips.
La convocatòria per a marxar cap als Monjos era a les 20:45 i com sempre es va acomplir amb alguns minuts retard. A les 21:00 enfilavem cap a la comarca de l'Alt Penedes.

El partit va començar, com és habitual, amb retard i respecte entre els dos equips. Ningú lluitava les boles dividides, no hi havia entrades fortes, ritme relaxat d'entreno.Fins al primer gol que ens va fer espavilar a tots.Per part dels cubellencs l'expedició va ser nodrida. A part del quintet a pista teniem fins a 6 canvis de pista a la banqueta. Per part dels Monjos el formaven l'equip habitual amb la seva portera. No sòm ningú per a fer-ne valoracions peró els penedesencs cada vegada juguen millor i si s'animessin a jugar la Lliga Veterans B no desentonarien.

 
El tanteig al marcador va ser el següent:

1era Part
0-1 Gil Juncosa, min.6
1-1 un dels Monjos, min. 7
1-2 Toni Porta, min. 12
2-2 un dels Monjos, min.14
2-3 Daniel San, min.22
2-4 Ernest Martinez, min.23
2-5 Manel Perez, min.25

2ona part
2-6 Paco Torres, min.15

Les valles de la pista de la carretera són traïcioneres. Són metàliques sobre una base d'obra que s'aixeca un pam de terra. Aixó va fer que cada xut ras que no anava a porteria tornés ràpidíssim cap a l'àrea, ens va costar més d'un ensurt.
El joc dels dos equips no va ser lluït però si va ser efectiu de la banda dels del Garraf. Potser el més positiu que en podem extreure és que comencem a fer contraatacs ràpids. Seria important que ens posessim les piles en defensa perquè sinó patirem molt.

U x U:

FERRITXE: Titular indiscutible, va tenir algun susto amb les valles o inclus amb algún xut dels seus propis companys.
MONTESINOS: Absent ahir no va poder venir per causes laborals
TONI: Voluntariós i generós va trobar la recompensa del gol.
JARDI: Caldria refrescar-li la memòria de còm va acabar jugant la temporada passada, a un nivell altíssim.
ERNEST: Fallon de cara a porteria i despistat en defensa. Tot i aixó va aprofitar un regalet desde radera la porteria per a fer un gol.
PACO: Tot i que segueix sent un dels referents ha baixant el ritme i aixó es nota. Qüestió de rodatge.
MANEL: Debut amb l'equip (cop de colze inclos) amb un golet i tres o quatre assistències. Està lluny de la seva millor forma.
GIL: No és per res peró ja podem tremolar. Sembla disposat a passar-li per davant a qualsevol i arrebatar minuts a tort i a dret.
BELLES: La gesta de l'any passat no es va repetir ( si algú ho esperava s'equivocava de llarg). Ha d'intentar jugar més per a l'equip.
DAVID: El nostre Pichichi particular no va sucar. Millor, així es guardarà els gols per a la Lliga Veterans B
DANIEL SAN: Bueno, per tenir la edat que té no ho fa malament. Esperarem a que es fagi vell.
AITOR: Bon debut. Quì ens havia de dir que aquell que ensopegava amb les valles arribaria on és ell. El millor de tot és que la única opció és millorar.


 


Un cop acabat el partit part de nosaltres vam anar a sopar amb l'equip adversari. La resta de noslatres va tornar per anar cap a casa ( rajaos)
En breu penjarem les fotos del partit.

21 comentaris:

  1. Jo no vaig marcar,però vaig llençar com 30 xuts a la porteria contraria (5 entre els tres pals). Es que vaig tindre mala sort ! Haviam si em passeu mes pilotes durant el proper partit i puc fer el gol de ballarina que tant m'agrada. ;)

    ResponElimina
  2. Som els millors Veterans, los mas mejores. Chupito aqui !

    ResponElimina
  3. Jo tampoc vaig marcar, però malgrat que estic acostumat a fer-ho, hem vaig sentir molt a gust a la pista. Tranquils que el meu olfacte golejador no ha mermat gens. El divendres que bé us ho demostraré.

    ResponElimina
  4. Us Estimo a tots companys !! Xupito aqui !!

    ResponElimina
  5. Pero vam jugar ahir, cabrons anda que aviseu.

    ResponElimina
  6. aquest 1x1 sembla que parli d'un altre equip,no del cubelles i del seu bon rotllo entre els seus intregrants. ja que 1x1 d'aquella entrada a l'estiu que veu fer a l'agost era un ole per a tots!! tan dolents us eu tornat amb dos messos?....

    ResponElimina
  7. opinioooooooooo de uno que no es anonimoooooooooooooooooooo,
    SOM ELSSSS MILLORSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
    CUANTO FRIKIIIIIIIIIIIIII EN EL MUNDOOOOOOOOOO
    JUASSSS JUASSSSS JUASSSSSSSSSSSSSSS

    A ESTE ANONIMO SOY YO

    EL MILLOR DELS MILLORSSSS

    FERRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

    ResponElimina
  8. PD::::::
    LO DE FRIKISSSSSSSSSSSS
    VA PORRRRRRR LOS ANONIMOSSSSSSSSSSSSSSS

    TORNO A DIR

    SOCCCCCCCCCCCCC JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

    EL FERRITXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    ResponElimina
  9. Anonim,vine a veure si som tant dolents el divendres a les 22:30 %)

    ResponElimina
  10. POR ULTIMO SOLO DECIR Q A UN ANONIMO LO RECONOZCOOOO, BUENO A LO MILLORRR A DOSSSSSSSS CRECCCCC

    ESTE ANONIMOOOOO

    ES EL FERRITXAAAAAAA

    ResponElimina
  11. Menys mamonadas de anonimos, a veure si pendrem mal o algú es sentirà ofès. Veterans, som collonuts !!!! 3

    ResponElimina
  12. Senyors veterans:
    Es suposa que tots som adults, i que per tant hem de sapiguer acceptar les opinions de tothom, ja siguin anonims o no, i ningu sota el meu parer ha dit que siguem dolents, tot el contrari pel que jo dedueixo, simplement que hi ha algu que no s'explica com a la ultima cronica d'equip erem un equip competitiu i en aquesta haguem baixat tant el llisto. Simplement dir que en un equip amb tanta banqueta es imposible ficar- se del tot dins del partit quan estas jugant i et trobes a gust i ficat dins del joc i per companyerisme i respecte als teus companys has de deixar de jugar i anar a la banqueta. Tambe dir que aquestes situacions no es donaran en cada partit i que llavors sera quan es veura realment tot el rendiment que pot donar cada jugador. Fins aleshores les valoracions son subjectives i per tant ningu es pot sentir de cap manera ofes. VISCA EL VETERANS DEL C.P.CUBELLES!!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sr. Jardi, jo vull jugar igual que la resta, ni mes ni menys, per això som un equip no? Jo quant hem digueu: canvi, com no estigui conforme, no canviaré. Apa, ja ho he dit.

      Elimina
    2. Sr. Anomim, dona la cara i digues qui ets, per que a mi m'agrada sapiguer amb qui parlo tal i com jo he fet. I no penso entrar mes en el tema.

      Elimina
  13. Tu sempre changas les coses,, no s'havia dit que seria anonim? Per que nasos posses el teu nom? No t'agrada jugar ha això? Doncs diga-li ha qui ho va propossar, si tens nassos !!!!!

    ResponElimina
  14. Ei quants anonims que hi ha per aqui!! Jajajajaja!!! Rajaooooos que soys unos rajaoooos!!!! Gracies per la cronica mister, veig que parles molt be de mi, juo juo juo!!! Lo cert es que el Jardí encara esta buscant les dues pedrolades que li vaig enviar!! Sergiiii!!!! Que el partit ja s' ha acabat!!! Munyooooons digueu-li que torni, que ja van pitar el final fa dieeees!!! Que la bola es va fondre!!!! Bah, es igual, ja se n' adonará!! MUNYOOOOOOOOON!!!!

    ResponElimina
  15. Visca els Veterans!!! Visca el gran equip que som i visca el nucleo !!! Aquest any disfrutarem molt jugant a hoquei, igual o més que l'any passat. 3

    ResponElimina
  16. Em moc em moc m agrada l esport!!! 3

    ResponElimina
  17. Aixo aixo m'agrada l' esport , deixem- nus de tonteries i si algu te algu amb algú. queo solucioni en persona i en privat que am respecte i efucacio tot s' arregla amunt jardi!! i visca tots els veterans de cubelles!!!

    ResponElimina
  18. no tinc pel! (de tontu) xD

    ResponElimina