dilluns, 8 de setembre del 2014

ARRENCA LA TEMPORADA 2014/15

Ja tornem a ser aquí. Acabades les vacances merescudes estivals tornem a iniciar entrenaments, sopars i bones estones amb l'escusa de fer esport.

Dilluns passat el grup de Veterans ( cada vegada més nombrós) es va tornar a trobar a la pista amb els patins calçats per fer la primera sessió d'entrenament. Divendres també hi va haver sessió d'entrenament amb Festa de la Verema inclosa.
La exigència del nostre entrenador ja s'ha fet notar a les primeres sessions i es preveu que la exigència i la entrega siguin màximes.

Durant les setmanes vinents compartirem horari d'entrenament amb l'equip femení de 2ona catalana del club. No oblideu que és el primer equip femení de la entitat i ha engrescat a un gruix important de persones i dones valentes que, majoritàriament, mai havien patinat ni havien practicat un esport col·lectiu.
Molta sort noies !!!

Continuant amb la preparació per la següent temporada avui dilluns disputarem un partit amistós davant els nostres amics del CP Calafell que ens visitaran al Pavelló. A les 22:30 començarà el partit, així que qui vulgui es pot apropar #totsalpavello.
Com no podia ser d'una altra manera, després del partit, compartirem taula i potser acudits amb els del Baix Penedès. És una sort per als dos grups poder mantenir la amistat i la sintonia que ha regnat des dels primers moments.

Doncs posem els contadors a 0 i comencem . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada