dilluns, 12 de gener del 2015

CP CUBELLES 4-7 CP MALGRAT

Partit molt disputat el que els veterans del Pati van disputar davant el subcampió de la lliga veterana A de l'any passat, el C.P.Malgrat.

Tot i les baixes importants de l'equip cubellenc i només amb un canvi, l'equip del Garraf, va fer provablement un dels millors partits. Una defensa seriosa, molt seria i amb infinitats de ocasions de gol.
Primer gol per l'equip visitant als 10 minuts de joc, on seguidament i practicament a la seguent jugada, Jardi, en una contra i de fort xut empatava el partit.

A manca de poc més per acabar la primera part i en una pilota tonta dins l'área, el Malgrat feia el 1-2 en el que s'arribaria al descans. De moment "anem be, seguim aixi" era el que es comentava en el temps de descans.
Nomes començar la segona part, el Malgrat ampliava l'avantatge, 1-3. Tot i això, encara estavem dins el partit, ocasions teniem, pero la mala fortuna fa que ells aconsegueixin el 1-4.
No passa ni un minut que el Joan marca el 2-4. Encara hi ha partit, encara queden15 minuts. El David transforma un penal 3-4.
Aquí va acabar el partit, dos boles perdudes, fa que el Malgrat aconsegueixi una renta de 3 gols, 3-6. El Cubelles, aconsegueix reduir el marcador mitjançant un gol de Manel 4-6 i a manca de 6 minuts l'equip visitant fa el definitiu 4-7.
Quedaven encara 5 minuts, pero un fort xut va impactar al nas del nostre company Joan, que va haver d'anar a l'hospital i va fer que ja no estiguessim pel partit.
Despres, sopar de germanor amb els amics del Malgrat.
Gracies a tothom que va baixar en aquesta nit freda, que ens va animar i no va parar de cridar.

PD: Felicitats al nostre company Gil, a la seva dona Sara i el petit veterà que va nèixer el mateix dia del partit. Benvingut Joan !!!