dimecres, 5 d’octubre del 2011

ARRENCA LA LLIGA VETERANS CATALUNYA "B"

SI SENYOR,
avui dimecres a partir de les 21:30, al Poliesportiu Municipal de Cubelles donarà inici la Lliga Veterans Catalunya "B".
Aquesta serà la primera participació d'un equip del CP Cubelles en una lliga de veterans, i per a molts dels integrants de l'equip un flashback acollonant.

Cal recordar que és possible gràcies a la implicació de cada un dels integrants de l'equip ( econòmica, és clar), a la oportunitat que ens brinda el nostre Club, a les facilitats que ens ha donat el nostre Ajuntament i, com no, a la il·lusió de moltes persones que ens ajuden a l'ombra. No podem oblidar els patrocinadors i col·laboradors de l'equip.

En aquesta primera jornada el rival serà el Sarrià Hockey Club. La veritat és que no tenim referències de l'equip però la única cosa que podem assegurar és que no vindran a passar l'estona. Veurem com respon el nostre equip a l'infern de Cubelles.

Cal esmentar que ja hi ha certa expectació a la nostra vila  entre els nostres veins, familiars, amics, familiars, coneguts i familiars, per a assistir a l'encontre. El que no sabem és si vindran per riure amb nosaltres o de nosaltres ; )

Esperem que tot vagi bé i entre tots fem pinya per a tirar endevant aquesta aventura que tant ens engresca i que ajuda al hoquei de la nostra vila i els seus participants més petits.

6 comentaris:

  1. Molt bona aquesta crónica !!!!!! Vinga Cubelles !!!!!

    ResponElimina
  2. Jo no ho podria haver dit millor, una magnífica síntesi del que és l'hoquei per molts de nosaltres i el que significa per Cubelles, MOLTA SORT VETERANS!!!

    ResponElimina
  3. No ha pogut ser, però ens ho em passat d'allò més bè !!!!!!! Visca Cubelles !!!!

    ResponElimina
  4. Ayyyyyyyyyyyy, tinc agulletesssssss!!

    ResponElimina
  5. el proxim partit, res d'aigua per veure en els temps mortS o be a la mitja part. el que em de tindre es BIRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A PUNTA PALA, JEJEJEJEEJEJJJJEJ

    ResponElimina