dijous, 17 de novembre del 2011

CP CUBELLES 6-1 GEiEG


VICTORIA !!!

El pavelló Poliesportiu segueix inexpugnable, de moment, segona victoria seguida a casa.
El partit ha començat amb molt de respecte entre els dos equips, tant que semblava més una negaociació diplomática que no pas un partit d’hoquei patins. El ritme de joc era lent, molt lent. El GeieG ha montat una defensa en zona molt tancada que el seu porter reforçava amb aturades de mèrit en la llarga distancia. El Cubelles, per la seva part, duia el pes del partit amb possessió de pilota però no trovaba cap forat per on entrar.
El Sergi Jardí ha probat amb molt de criteri el xut exterior tot i que no ha trobat recompensa, ja arribarà.
Una bola morta a la frontal de l’àrea l’ha aprofitat Ernest (seran els tacos nous?) per rematar de primeres i fer pujar el primer gol local. Acte seguit, i despres que el nostre porter avisés (CUIDAOOO, TAPEU EL DEL MIG, COLLONS . . .), el Geieg ha lligat un passe amb el jugador més interior que ha rematat a plaer per igualar el partit. Mitja part.

Els badalls s’encomanaven a la gradería, el joc era lent, pesat, al ralentí. Fins i tot a la banqueta es tenien converses del tot banals.

La segona part ha començat de la mateixa manera, ritme soporífer per part dels dos equips rivals, intents individuals (comte David, em sembla que aquella jugadeta teva se la expliquen d’un equip a un altre !!!), porters parant-ho tot . . . (avui l’Albert ha tornat a posar-se el traje d’Spiderman, espectacular)
El Gil ha patit dolors molt forts, gairebé insuportables, terrorífics, que no l’han deixat desplegar la totalitat dels seus recursos. Esperem que es cuidi i es recuperi per a la següent jornada: et necessitem
Fins que, a falta de 15 minuts per acabar l’encontre, el CP Cubelles ha trencat el partit amb un canvi de defensa i pujant dues marxes en el joc. La individual ha obligat al GeieG a correr mès riscos i ha donat moltes opcions de contraatac als cubellencs, que en 5 minuts s’han situat 4-1 al marcador.Estrena golejadora de MILLAGUISAN, per partida doble (serà la motivació?). Felicitats !!

El 5 i el 6 han vingut de jugades trenades, per tancar el partit a falta de 5 minuts, en els que els del garraf s’han dedicat a gestionar al diferencia, amb el 6-1 final.
Comencem a tenir problemes interns a l’hora de comtar els gols. En un gol estrany no queda clar si el David ha sigut l’autor o el Sergi Belles, de moment el reclama el Belles, haurem de recorrer a la moviola

Per cert, el partit ha començat puntual, la mitja part ha durat el que toca i a les 23:35 ja erem a la dutxa.
El col·legiat, Sr.Moreno, ha tingut una actuació que ha passar desapercebuda. Val a dir que el CP Cubelles ha realitzat 4 faltes d’equip i el GEIEG 5, i en cap moment hi ha hagut cap entrada a destemps o males maneres per part dels dos equips.

Llàstima que avui no ha acompanyat el Restaurant. El lloc habitual tenia vacances, la segona opció ja ens va dir que no dimarts passar, tercera opció no responien el telefon, quarta opció el cuiner ja havia plegat . . . . inclus hem contat amb ajuda externa per a aconseguir el telefon d’algun altre restaurant, oi Toni?
Resulta que anar a sopar un dimecres de novembre a les 00:00 a Cubelles és imposible (casi). Hem acabat fent la cerveseta al Bar de la carretera. Inclus hem intentat que el Telepizza ens portes les pizzes, peró, ja havien plegat.
Disculpar-nos davant els companys del GeieG ja que no hem pogut fer un post-partit com deu mana. La próxima vegada serà.

Bona entrada al Pavelló poliesportiu, cares noves (està corrent la veu . . .) i habituals. Per un moment ha semblat que la grada s’arrencava a l’uníson de “Cubeeeeeelles, bien”, peró la cosa no ha tingut continuïtat. Paco, ayer si que notaste el calor de la afición, verdaaaaaaaad? Moltes gràcies a tots.

Nota: Rafa, te vas a enterar, te vamos a borrar del equipo y lo vas a pasar muuuuy mal, que lo sepas. Aitor, quan anem a Girona podries venir, en serio.

2 comentaris:

  1. Molt bon partit nois, si seguim amb aquesta seguretat i serenitat els partits donarem molt de que parlar.

    ResponElimina
  2. La cronica es exactament com va ser el partit. Sobre el gol de la moviola.....que cafascu pensi el que cregi. Amunt CUbelles som collonuts !!!!

    ResponElimina