dijous, 8 de desembre del 2011

1er Torneig NadaL veterans CP Cubelles

1er Torneig de Nadal Veterans CP Cubelles.

Felicitar al Campió, el CP Calafell que en el primer partit ha sentenciat, 3-2 al final dels 30 minuts en un encontré que preveia el campió del Torneig. Els últims minuts han estat d’infart, ja que el Cubelles buscaba la igualada i el Calafell gestionava el marcador. Bon hoquei i molt de respecte entre dos rivals que s’han de trovar a la Lliga Veterans B.

El segon partit ha estat clar, en els 2 primers minuts el Calafell s’ha posat 2-0 davant els Monjos que han jugat les seves cartes (fitxatge estrella a part). 9-4 al final que donava la primera plaça del Triangular al Calafell.

Minuts més tards s’ha jugat el partit de Prebenjamins entre el Cubelles i Els Monjos, ha estat el millor moment de la jornada. Hi havia molta vida al Pavelló Municipal de Cubelles.  

En l’últim partit de la jornada el CPCubelles es posava 4-0 davant Els Monjos amb certa tranquil·litat. Tot i que Els Monjos es posaven 4-2 en el marcador, al final del partit ha esta ajustat.
Un cop s’ha jugat la Patxangueta entre pares i fills s’ha fet la entrega de premis per a tots els equips participants, amb obsequi inclos.

Gràcies a l’Enric, Marmolejo, Granell, Jusep, Nuria Mesas, Imma, Ferran I Montse, Ramon Ferre, Tomás,  Monica, Nàtera, Paz, Laia, la Rubia, Tutus, Carlos I Emy, Sonia (consorte), Joaquin, Fart d’arros, Olga, Nuria, Jose Sánchez, Manolo, Borja, Albacete, Chelo’s, Belles. . . . . . I a molts I moltes mes que ens deixem a la redacció del bolg.
Més endevant farem una crónica més acurada.

FELICITATS A TOTS ELS QUI HEU FORMAT PART !!!!!!!!!!!!!!!!

5 comentaris:

  1. Molt i molt bé nois, aixó funciona !!!!!

    ResponElimina
  2. Un torneig amb una puntuació de 9, perquè el 10, serà en el proper torneig, estic segur. Tot perfecte. Gran Calafell, gran Monjos, gran Cubelles i .......gran gent que a vingut a donar-nos un cop de mà i a disfrutar d'aquest torneig. Gracies a tot !!!!!!

    ResponElimina
  3. Em pensava qye estava-ho més acabats, però veig que encara sou una colla de farts d'arroç, sobretot el Sergi
    Jaume

    ResponElimina
  4. Sergi, defensat !!!!! Que ja veus que tiren amb bala !!

    ResponElimina
  5. Jaume tú si que ets un far d'arroç!!!!!! El que passa és que et pensaves que veuries una colla d'arrossegats i t'has trobat amb un équip de velles glóries en tota regla, amb molt encara per dir i que portarem el nom del CLUB PATÍ CUBELLES fins on faci falta, ja que és el club que tots portem a dins desde que tú ens entrenaves, jajajajajaja.
    Ademés, intentaré trobar la meva camisa hawaiana d'entreno i me la posaré cada entreno en el teu honor, jajajajaja.

    ResponElimina