dijous, 12 de gener del 2012

CP CUBELLES 5 – 1 LA SALLE BONANOVA

CP CUBELLES 5 – 1 LA SALLE BONANOVA

Bon inici d’any per als jugadors de l’equip Veterà del Club Patí Cubelles.

Tot i que va ser una nit freda a Cubelles, a dos quarts d’onze va donar inici l’encontre sota la direcció del col·legiat Sr. Amadeu Redondo, amb públic a les grades del Pavelló.
Amb un cinc inicial format  per Ferritxe a la portería, Jardí i Martinez a la defensa ( germans Miccelon) i Perez i Belles a la davantera, la curta banqueta l’escalfaven Porta i Torres. Nombroses baixes a l’equip per motius diversos.

Durant els primers compassos del partit els del Garraf s’han sentit còmodes en el seu paper de equip local i poc a poc han anat imposant el seu joc.
Quan més ho necessitava el Cubelles ha arribat el 1-0 amb un xut exterior. 
Dos minuts més tard ha arribat el 2-0.
A les grades s’ha sentit un crit: CUBEEEEEEEEEEEEEEELLES!

MITJA PART

A la represa els cubellencs han pujat el ritme canviant la defensa i els jugadors barcelonins, que eren els cinc justos, ho han notat.
3-0 amb una jugada que ningú donava un pito per ella. S’hi ha d’estar.

Les rotacions a la banqueta han funcionat  de meravella per a mantenir un ritme alt quan ha interessat. Fins que ha arribat el 4-0 despres d’un contraatac finalitzat pel David, el golejador de l’equip. CUBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLES! (sota una manta).
A falta de dos minuts per acabar ha arribat el primer gol de l’equip visitant tancant el marcador amb un 5-1 que dona ànims als nostres jugadors quadribarrats.

Per primera vegada un equip rival ha anat a sopar amb l’equip del Garraf. El bon ambient i les ganes de xerrar han presidit la taula. Tot i que el sopar ha estat accidentat.


U X U

Albert: Seguro de vida.  Molt segur a sota els pals. És important tenir algú que dona seguretat a la portería.
Sergi J. : Lluitador. Cada dia va a més, lent però segur. Tot i la insistencia dels companys avui no era el dia de marcar. Podriem contar el tercer gol anul·lat!
Ernest: Assistent.  Despres de molts intents ha aconseguit un gol imparable a l’escaire i ha servit una assistència de luxe.
Sergi B. : Gato viejo!. En una jugada de la que no s’en podía treure res ha estat atent i ha aconseguit un gol de murri.
David : Treballador. Ha estat molt llest a l’hora de posar-se l’equip a l’esquena durant l’inici del partit , ha donat moltes alternatives als seus companys i ha estat generos.
Paco : Abrelatas. Ha entrat a la pista amb un partit trabat i ha aconseguit que els seus companys creiessin en la victoria amb un tret espectacular des de la banda.
Toni : Espectacular. Entrega, sacrifici i il·lusió són les seves credencials a la pista, tot l’equip en surt beneficiat.
Gil: Rebel·lació. Acabem de descobrir un veritable MISTER en potencia. Criteri, anàlisi i motivació des de la banda.
Rafa: Presente! Si el CP Cubelles Veterans es pot considerar un equip seriós és per els petits detalls.
Edu: Si no fos per les lesions  . . . . . . avui hagués estat una bona nit per tu. A sobre t’has hagut de discuti

--------------------------------------------------------------------------------------------
Resumint,
partit de tu a tu entre dos equips que els agrada jugar a hoquei i volen jugar a hoquei.
Despres de pair els tres punts i posar-nos amb 16 a la classificació, podem dormir tranquils i amb la seguretat que ho fem perque ho disfrutem, tots.
Proper partit dilluns vinent a Calafell amb els nostres amics i veïns. Si guanyem els passem a la classificació amb 19 punts. Que venimm !!!!!!!!!

4 comentaris:

  1. I de l'animació de les TOP MANTA ningú diu resssssssssssss!!!!!!
    Que si no és per nosaltres a veure qui us anima, ehhh!!!

    Núria

    ResponElimina
  2. Com sempre, una crónica molt encertada. L'afició un 10.....no, millor un 11, que amb el fred que feia, sempre està al costat nostre. GRACIES AFICIÓ !!!!!!!
    Jo tambè destacaria al Gil, per la seva tasca d'entrenador improvissat. Molt bè Gil!!!!!

    ResponElimina
  3. Núria, pero como puedes decir eso !
    És el primer que comento !! De totes maneres és veritat que si no fos per vosaltres faria més fred!!!!!!!1

    ResponElimina
  4. Quina poca vergonya "amb públic a les grades", nosaltres necessitem que ens feu molt més la pilota....nosaltres no som un públic qualsevol, som EL PÚBLIC, el sisé jugador en pista, som el MILLOR PÚBLIC de les pistes dels Veterans!!!!!
    Apa, ja m'he quedat a gust, després del fred que vaig passar ahir nit, menys mal de l'Encarnita i la seva manta!!!!

    Núria

    ResponElimina