dijous, 26 de gener del 2012

CP CUBELLES - SD CASSANENC

La passada jornada ha quedat en stand-by.


El partit que els Veterans havien de jugar dimecres passat, al Poliesportiu Municipal de Cubelles, davant els companys del SD Cassanenc no s'ha jugat per incompareixença del rival i del Col·legiat Sr. Piqueras.
Durant tots els dies anteriors a l'encontre hi ha hagut converses entre els dos equips degut a problemes diversos per part del Cassanenc.
La Federació no havia notificat cap canvi, ni cap incidència,però el més fort és que l'àrbitre no ha aparrgut.
Tot i que feien el partit de Copa entre el Barça i el Madrid els cubellencs s'han presentat al partit.
Veurem quines són les indicacions de la Federació en una situació com aquesta.


La setmana vinent visitaran el pavelló els amics del HC Montbuï, segon classificat de la Lliga Veterans "B". L'únic precedent és un 2-2 a la pista del Calafell en el Triangular de l'estiu passat. De ben segur serà un bon partit i un bon sopar !!!!!

2 comentaris:

  1. Esperem que el Montbuï es presenti a jugar el partit, encara que el Barça jugui les semifinals de la Copa del Rei de Futbol.
    Quant un s'apunta en una competició (ja sigui de veterans o no), ja sap que pot coincidir amb algún partit de futbol. Amb el que vull dir es que si t'interessa més el futbol que el teu esport o competició,.......perquè t'apuntes a jugar una lliga????
    Nosaltres, no es que no vulguem aplassar els partits, el que passa es que no tenim pista i ens es impossible fer cap canvi. Esperem que l'any que bè es pugui solucionar aquest tema.
    Desitjo que els nostres companys Veterans ho entenguin.

    ResponElimina
  2. De moment encara no ens han dit res del partit des de la Federació

    ResponElimina