Gran partit al Pavelló de Cubelles.
Han hagut de passar 11 jornades perque un equip  guanyès a casa nostra, i 12 al Pavelló.
Dos equips amb ganes d'hoquei s'han trobat en una nit gelada a la costa.

Mentre  els termòmetres tremolaven de fred (5ºC  i molta humitat), a la pista pujava la temperatura amb l'ajuda de la Gemma, la Sara, la Mónica, la mare del Niño, el Granell i companyia.
Sobretot quan després d'un moviment preparat en atac ha pujat el 1-0 al marcador. Quedaven 10 minuts per acabar la primera part i els cubellencs s'han vist per davant. El gol ha estat de traca i mocador, molt maco. El porter de l'Anoia ha reconegut, mentre es menjava el frankfurt del sopar,que encara buscava la bola.
El gol ha donat seguretat als quadribarrats que jugaven seriosos, molt seriosos, en atac i en defensa.
Val a dir que el pes del partit l'ha dut el Montbuï amb possessions llargues i estructurades que, per sort, durant els primers 25 minuts no han trobat recompensa.

A la segona part la preparació física ha passat factura als homes dels Garraf que han començat a cometre errades en atac que propiciaven contraatacs.
Fins que ha pujat al marcador el 1-3.
Amb un xut exterior, milimètric i calculat, el CP Cubelles mantenia les seves opcions davant un dels equips amb més hoquei i més fondo de la categoria.
Aleshores, amb una rotació mal calculada i les cames fent figa, . . . . acoso y derribo del Montbuï. Si no arriba a ser per l'Edu ens en foten 8, la veritat.

( a part dels 3 punts hem perdut, com es veu a la foto, uns 70 o 80 € en estics)

La felicitació mès sincera de la vetllada ha vingut de l'equip contrari. No ha estat cap al nostre porter (espectacular), ni cap a l'equip de jugadors. Ha sigut cap a la nostre afició. Un cop acabat el partit i havent fet la foto de família, els jugadors del Montbuï han aplaudit a les nostres fidels i incansables seguidores. Sense vosaltres res seria el mateix !!

El tercer temps ha estat el millor.
Mentres queien les primeres jerres i els primers entrepans els integrants d'ambdos equips han comentat la jugada. El partit, els gols, les jugades, l'àrbitre Sr. Redondo, els espónsors . . .
Bona gent, aquests del HC Montbuï, i la veritat és que juguen molt bé.

U x U:

EDU: IMMILLORABLE, sembla mentida que hagi fet el que ha fet. Efecte Wilkinson? Fora conyes, ha trencat les espectatives d'algú que feia anys que no jugava un partit.
PACO: TOTTERRENY, ha fet un partidàs en defensa tot i que li ha faltat el golet amb un xut des de la banda
DAVID: GENERÒS, tot i que avui se li ha resistit el gol al Pichichi de l'equip, ha treballat per l'equip més que ningú.
ERNEST: GOLEJADOR, sembla que la grip li senti bé als partits. Ha fet un gol espectacular i un altre de xurro ( com és habitual, li pesi a qui li pesi )
GIL: NECESSARI, fins que ha perdut l'oremus, amb raó, ha treballat dur per ajudar l'equip.
TONI: VOLUNTARIÒS, durant els minuts que ha estat en pista ha donat el tot per el tot en favor del seu equip.
JARDÍ: GRAN, seguretat, tranquil·litat, el millor partit a la Lliga Veterans d'un dels germans Miquelon.
BELLES: TAPAT, avui no hi ha hagut sort amb el gol, molts kilómetres en defensa atessoren el seu esforç.
FERRITXE: me llaman el desaparecido . . . .
RAFA: baixa, la cenita estuvo de conya !
BELLES SENIOR: durant la segona part s'ha fet càrreg del crono i les faltes. Tot suma !!!!
GRANELL: assessor, els consells des de la grada s'agraeixen.
LA CLACA: Tot i que hi havia baixes significatives no ha faltat el suport al nostre equip. Caray si les sentiem!!!