dimarts, 8 de maig del 2012

CRONICA MALGRAT II-II

1    PARTITS

UE HORTA 2-2 CP CUBELLES, dissabte 28 abril 18:00

El partit ha començat amb vàries incidències remarcables. Sembla ser que al porter del club del barri barceloní, abans de iniciar el torneig, li han robat tot el material de porter. No sabem on ni còm però el noi estaba bastant afectat. Normal.
Així, ha estat un dels porters del CP Calafell que passava l’estona entre partits que ha ocupat el seu lloc. A més, l’equip rival no disposava de la totalitat dels seus integrants. Eren porter (prestat) i tres jugadors de pista. Els cubellencs també han començat el partit amb els mateixos jugadors com a deferència. Mes tard s’ha jugat el partit amb la totalitat dels integrants.

En definitiva. Repartiment de punts en un partit disputat i accidentat. Es pot dir que ha estat un bon resultat per obrir el torneig davant un equip de la Lliga Veterans “A”.

MALGRAT B 5-3 CP CUBELLES, dissabte 28 abril 21:00

Possiblement ha estat el millor partit de tots. No hi ha hagut incidents que hagin alterat com en el partit anterior. I es que el partit ha començat a un ritme altíssim

Els cubellencs, molt concentrats, han treballar molt dur en defensa, tant que als 10 minuts i per sorpresa de tots els assistents del pavelló guanyaven per 0-3. A les files del Malgrat B contaven amb un dels jugadors que va marcar época al FC Barcelona no fa massa anys, Ramon Benito. Per alguns de nosaltres era la primera vegada que ens enfrontavem amb jugadors amb una técnica excepcional i un patinatge d’enveja.
El més sorprenent de tot era que davant una defensa individual els quadribarrats movien la bola, creaven ocasions i ens guanyavem el respecte de l’adversari. Peró poc a poc la lógica es va anar imposant, amb l’ajuda de la incredulitat i perplexitat cubellenca. Tant és així que al final de la primera part el marcador era Malgrat 2-3 Cubelles.
La segona part es va acabar als 5 primers minuts en que el MAlgrat va capgirar el marcador. Faltaven 10 minuts per acabar el partit i ja lluïa el 5-3 al marcador.
Va ser un bon partit

HOGARES MUNDET  3-7 CP CUBELLES, diumenge 29 abril 02:00

La diferencia s’ha fet notar a mida que passaven els minuts. Potser el Cubelles arribava millor de moral que el rival , peró, s’ha fet evident al marcador. El joc endressat era una constant i com el que no vol la cosa els goooools han arribat. Tot i jugar a quarts de tres de la matinada el nostre públic ens ha fet costat (aixó no ho pot dir tothom, quin orgull!!!!!). Tant que, acabat el partit, hem compartit gots de plàstic per fer uns cubates de camí al Hotel Rosa Nàutica de Malgrat de Bar. Aquest ha estat el partit més vistos que hem realitzat, on a mida que passaven els minuts ens anavem fent grans i mes grans.

SEIXAL  1-2 CP CUBELLES, diumenge 29 abril 09:00

Bon encontre entre dos equips nobles i senyors, com acostuma a pasar davant un equip portugués. Dos ferits per part dels portuguesos al intentar aturar un dels nostres jugadors, que per sort s’ha salvat de ser ell el ferit (sanwich). Una cella oberta i tabic nasal han requerit assistència mèdica i viatge a l’Hostpital.
Ha tornat a ser un partit molt serios ja que coneixiem  les nostres opcions per pasar a les semifinals davant el Barça. A tots ens feia molta il·lusió poder jugar davant el tot poderos FC BARCELONA, ni que sigui per a poder-ho explicar. Peró no li feia la mateixa gràcia a tothom el fet que, amb quatre partits a les esquenes en menys de 18hores, hauriem de jugar-nos les semis i el 3er i 4art lloc en qüestió de dues hores (ja m’enteneu).

El partit ha estat d’ofici. En els primers minuts, despres de madurar la possessió de pilota, els veterans de Cubelles s’han avançat al marcador amb 0-2. Els dos gols els ha aconseguit el Niño, que ha mantingut un nivell altíssim durant tot el Torneig (ara no hi haurà qui l’aguanti).
El joc del Cubelles era viu i despert, amb intel·ligència a les possessions i enteresa a la defensa. Com és habitual els darrers minuts del partit han estat d’infart, inclus voliem fer un canvi a falta de 13 segons . . .

Semifinal:           FCBARCELONA 11-1 CP CUBELLES, diumenge 29 abril 14:00

Dues coses:

1er, Jugar contra el Barça ha estat el premi, ens ha tocat la grossa
2on, el Paco li ha marcat un gol al Barça

Minuts abans del partit es va produir una catarsi col·lectiva dins el vestidor.: crisi d’equipació. Normal. Un cop solventada ens vam decidir tots junts a gaudir el moment i aprofitar l’oportunitat.
Fora conyes, si el Barça vol ens en fot 20. Pero no va ser així. I cap de nosaltres no pot dir que no tingui la seva anécdota que explicar.
Capitol a part el nivell dels jugadors del Barça.
Va ser un honor jugar davant d'aquells que alguna vegada han estat referents al hoquei patins mundial, o encara ho són.

Partit pel 3er i 4art lloc, diumenge 29 abril 15:00

Mentres el Malgrat B perdia la primera de les semifinals ja es va pactar la cancel·lació del partit. Abans d’acabar la ronda de penaltis entre Malgrat B i Malgrat A, que va guanyar el Malgrat A. La raó va ser la sobrecàrrega en les cames i l’edat avançada dels participants. Que sóm Veterans!!!