divendres, 1 de juny del 2012

CP CUBELLES 1-6 VALLDOREIX

Jerra d'aigua freda i tornada a la realitat en un dimecres caluros de Maig. Mentre els cubellencs s'han estavellat contra el porter, les cames rivals i ells mateixos, els del Vallés han jugat un bon partit i han aprofitat les seves ocasions (moltes).

Abans del partit, els nostres veterans s'han fet la foto oficial de la Temporada. A 30 de maig!!!! Hi erem tots tots i tots ( Sr. P R E X T A, la foto se la enviamos)

Un cop el  col·legiat Senyor Redondo ha xiulat l'inici del partit ha començat un partit estrany pels del Garraf. La defensa estava bé, el Valldoreix es tancava bé al seu quadre . . . peró. Peró els quadribarrats han hagut de portar el pes del partit, la responsabilitat en atac, barrejat amb el criteri a l'hora de buscar una opció.
I ahir no era el dia. Els atacs eren espontanis i desestructurats. A més, la defensa començava a fer aiguës per tot arreu.
En honor a la justícia i sense desmerèixer l'esforç dels visitants justos vencedors, el 0-1 i el 0-2 (hi ha qui diu que també el 0-3) han arribat de la manera més dolorosa, a empentes i rodolos, aquelles boles que de normal no entren. La primera part ha acabat 0-4.
A la segona part els homes de Cubelles han tirat de repertori defensiu peró les sensacions eren les mateixes. Tampoc l'atac millorava. No recordo si el gol local va arribar amb el 0-5 o el 0-6, jo que se. El que si recordo és una bona òstia que m'he fotut i l'arbitre ha xiulat penal. Encara estic adolorit Veurem com aguanta el cos demà.
Per cert, el 1-6 l'ha marcat el CP Cubelles Veterans, tant se val quí de nosaltres.

Importantísima presència a les grades de la nostra afició habitual, cares noves i amics veterans. Torno a dir, i ho diré les vegades que fagi falta, que res seria el mateix sense la nostra afició, l'enveja de la Lliga.


Avui també ha estat molt important l'ambient que es respirava en el sopar post partit entre els dos equips. Tots els jugadors hem sopat junts. Com sempre el sopar ha sigut al KBE KBO. Hem estat de gust menjant i parlant de les mil i unes batalletes d'hoquei que tenim tots per a explicar. Bons companys els del Valldoreix, si senyor, s'han guanyat l'ascens, el retorn a la categoria on jugaven l'any passat.


MONTESINOS: vaya munyon que portes al dit gros del peu.
GIL: cerebral, cada vegada adquireix més criteri tant dins la pista com des de la banda
BELLES: intermitent, la falta d'entesa ha abortat una bona opció amb un company, que ha acabat en gol. Incomprensible!!!
RAFA: cabrón, podías haver avisado antes. Justo ayer pasó el de Chupa Chups por casa
PACO: ha disposat de les seves opcions en atac peró s'ha sumat a la festa col·lectiva del "tiro al muñeco".
JARDI: tot potència, s'ha sumat al conjunt en el propòsit del desproposit
DANI: no t'enfadissssssss, no val la pena.
ALBERT: com sempre, ha estat la referència. Ha caminat per la corda fluixa un cop s'ha fet evident el que venia a fer cadascun dels actors del partit.
DAVID: juguem bé o malament ell sempre hi és. Referència
ERNEST: en la tónica dominant de l'equip, fallon i espés.
TONI: la alegria de la huerta. Si juga 1, 20 o 50 minuts sempre disfruta jugant a hoquei.
AITOR: Ole ole i ole. El dilluns entrenem?



Doncs fins aquí la crónica. No sense recordar que la festa continua. Encara ens queden uns quants partits per jugar. Potser no els juguem tots, el que és segur és que dilluns vinent a les 22:00 ens enfrontarem al CP Vilanova B que encara té opcions de quedar-se amb una de les places d'ascens. A la primera volta el resultat a Cubelles va ser de 4-3 a favor del CP Cubelles. Si algú s'apunta a l'expedició segur que podrà anar a sopar i passar una bona estona amb tots els Veterans.

6 comentaris:

  1. MOlt bona crònica!! la unica cosa a dir és: a partir d'ara als sopars baixeu el banyador!! jejejeje (ese bunker)

    ResponElimina
  2. I la tenda de campanya i les canyes de pescar . . .

    ResponElimina
  3. I la nevera plena de gel i la crema lunar......

    ResponElimina
  4. Per que serveix la nevera plena de gel.......si no la omplim de beguda !!!!!! Ay Sergi, Sergi.....perque tenim el cap a part de portar-lo damunt les espatlles ...... jijijij.

    ResponElimina
  5. Lo puto Moicano, jajajajajaj

    ResponElimina
  6. Bona cronica campeon!! el que tinc que ficar-hi un puntet... no penseu que menfadu amb vosaltres eh!! jo sabia el que pasava, mempreñu amb el arbit vilanuvi aquet jajaja xD al final li prohibire l'entrada al pavello!!


    Amunt veterans!! SOM ELS MILLORS!! =D

    ResponElimina