dijous, 6 de setembre del 2012

Nova temporada, noves perspectives

Avui dimecres hem fet el primer entrenament de la temporada 2012-13. Nova temporada, noves perspectives, noves il·lusions. Noves cares?
Si bé la nova temporada és evident, no ho sòn tant les noves perspectives. Una d'elles és mantenir el caliu i el factor humà que ens ha acompanyat, amb l'esforç de tots nosaltres i els que ens acompanyen. La gent al·lucina quan s'entera que entrenem al desembre a la pista exterior a  1º C.

En el primer entrenament, tornant a l'infern de la via, hi ha hagut baixes importants. El nostre capità ha causat baixa per unes merescudes vacances en família.


El nostre enllaç amb la Federació ( God save The Federation) no es trobava en condicions òptimes per a la pràctica esportiva, però aixó no li ha impedit fer-nos costat des de la banda i explicar-nos les noves regles del nostre esport. Regles que, encara que especials, fan que el nostre esport sigui una mica més complicat d'entendre. Ha creat la seva controvèrsia.

Tot i les baixes hem gaudit de un dels nostres millors satèl·lits ( i tu como te llamas?) Qualitat contrastada i esperança que sigui vell són les seves cartes de presentació .



No podem oblidar que no han assistit uns dels habituals als entrenaments d'estiu ( Azuzino i Borkito). S'ha notat. Potser les obligacions esportives us han pesat.

El que jo volia era fer la crònica d'un entrenament especial. Amb 10 minuts d'escalfament ja en teniem prou, perque erem suficients per fer partit (aixó no passa cada dia). Partidillo. A tope i som-hi.
Ha estat un d'aquells entrenaments en que tots sortim contents. Contents perque estem cansats, perquè començavem l'entrenament amb les cavòries del dia a dia i acabem amb l'oblit de la felicitat i la satisfacció, perquè poc o molt estem satisfets de l'esforç realitzat durant 60 minuts ( o menys ), perquè constatem que el que fem segueix sent el mateix. Jugar a hoquei patins i passar-ho bé. En Gil ha catat, de nou, l'asfalt de la pista. En Sergio feia 2 mesos que no es posava les guardes. N'Aitor ha marcat un gol de collons. N'Ernest ha corregut fins que no ha pogut més. En David ha fet el que sap fer i s'ha estrellat amb el terra. En Ferritxe ho parava tot.. En Jardí cada dia va a més. En Paco s'està destapant. El Niño comença a desplegar el seu millor hoquei ( "ho haveu sentit" equips de Catalana?)


En definitiva, ha estat un molt bon entreament, "sin orden ni concierto" que és el que ens defineix i ens fa grans. Molt bon entreno nois, Anem pel bon camí.

Sembla ser que tindrem una nova incorporació, benvinguda. Ja tardes !!!!!
La temporada començarà a finals d'octubre, i els partits a casa els jugarem els divendres a les 22:30. Així, tots els que us agrada el hoquei o us ha agradat mai , no teniu cap excusa per deixar-vos caure pel pavelló.

Per sopar, com no, hem tornat als orìgens. Un valor segur.
Fins la Victòria sempre, o al Bar!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada