dijous, 11 d’octubre del 2012

LLIGA 2012-13


LLIGA 2012-13

Els desplaçaments que haurem de fer són els següents:
-          Barcelona:


      La Salle Bonanova i Barcino serán els destins. Què dir de la ciutat de Barcelona. No queda tinta per explicar la ciutat ni les seves nits. Tot i aixó hi ha expectatives per al sopar i el tracte que ens asseguren será exquisit. Molta atenció a l’equip del Barcino. I molt de comte al sopar a La Salle. Mengem bé pero no surt a conte, massa car a LA Salle
-          La Garriga



      bella población al costat d’una de les carreteres més perilloses de Catalunya. No ho dic jo, ho diuen les estadístiques . A part de ser un bonic municipi amb un Club d’Hoquei tenen el millor lloc on sopar a la Lliga Veterans ( Val la pena acordar el preu abans . . . .)
-          Vilanova



      ( A o B será un extrany conegut). Si bé les Casernes no será un misteri, ho pot ser l’equip que ens poguem trobar. Despres d’una fusió ens podem esperar qualsevol cosa.
-          Sant Cugat del Valles.




 Esperit Veterà al 100%


-          Malgrat:



      quins records. Les tres de la matinada i encara sentint els que entren a la Disco. I a les 9 hores amb els portuguesos. Quins Records, tots junts!!!
-          Ripollet:



gran municipi i millors persones, tot i que per sopar no sabem on anar.


-          Esplugues de Llobregat. Què dir de la bonica población del Llobregat . . .




-          Girona:



      el darrer desplaçament a Girona va ser estrany perque tot i perdre vam treure més punts dels que esperavem ( oi Jefecito?). L’excursio va valer la pena.

Potser ens deixem algú peró segur que hi serem tots. NO US PERDEU LA LLIGA B VETERANS 

1 comentari:

  1. NO has posat el millor que hi ha en aquesta lliga: la nostra super aficio!!

    ResponElimina