dimarts, 6 de novembre del 2012

CP VILAFRANCA 7-5 CP CUBELLES

Divendres passat ens vam desplaçar a la capital del Al Penedes per disputar un partit amistos amb el CP Vilafranca, equip de la Lliga A.
La convocatòria, com sempre, a la Plaça del mercat.Vam arribar amb temps i vam poder fer un bon escalfament a la pista annexa que tenen, tapada i coberta.

L'inici del partit va ser de tempteig, com sempre. Quadro a les dues formacions

La primera part va acabar 5-2 i amb molts quilómetres a les cames dels quadribarrats, que anavem de vòlid radera la pilota i davant un equip que sap molt bé a que juga. El pes del partit el va dur el Vilafranca amb possessions llargues i contraatacs eficassos. Els cubellencs no teniem gaire temps la bola. No va tenir res a veure amb el darrer partit amb l'HC Esplugues, on el desgast i la generositat de tot l'equip va ser la carta de presentació

A la segona part es va repetir el patró i el desgast es va anar notant, tot i que vam començar a tancar millor les línies de passe. Fins que a falta de 10 minuts per acabar vam decidir canviar a defensa individual.
Cal millorar aquesta defensa en tots els aspectes i treballar-la bé. El partit es va accelerar i vam tenir més opcions de contraatac, peró el cansament va fer acte de presència.
En tot el partit vam anar per radera del marcador peró en cap moment vam abaixar els braços. ( la segona part la vam guanyar 2-3, jeje el que no es conforma és perque no vol)

En definitiva va ser un bon resultat davant tot un equip de la Lliga Veterans A. Aquests partits amistosos ens van molt bé per a esforçar-nos més i ser conscients de les nostres limitacions i tot alló que hem de millorar

El sopar va estar molt bé. Picoteo de braves, calamars, pinxos, cava, embotits, cava. Semblava que sopavem a Cubelles (erem més cubellencs que vilafranquins).Fins i tot el nostre entrenador es va quedar a sopar.
Els amics de Vilafranca també ens van convidar a anar a fer una copa amb ells, invitació que vam declinar per un motiu de punts (de trànsit, ès clar).
Tot i aixó, el grup dels cràpules si van anar a fer "la última" a Les Salines de Cubelles, amb visita policial inclosa ( bufffffff).

Moltes gràcies al Pep i ja sabeu que ara us toca tornar la visita a Cubelles. Ànims i sort.