divendres, 9 de novembre del 2012

CRÓNICA VIATGE A GIRONA


La convocatoria del partit era a les 19:30 a la Plaça del Mercat de Cubelles. A la hora marcada tota la expedició es trovaba a lloc. Tota? No, tota no! El nostre Mister tant sols ha passat a donar-nos ànims i les últimes instruccions pel partit. Els seus compromisos esportius no l’hi han permés acompanyar-nos.

El partit tenia un alicient molt especial: l’estrena del nostre amic Aitor en competició oficial. Degut a una indisposició gástrica no ens va acompanyar en la primera jornada peró no estava disposat a perdre’s el primer desplaçament. Durant els minuts previs ja se li intuïa la mirada del tigre als ulls. Moltes felicitats, el primer partit amb Veterans i a més amb victoria, aixó no ho pot dir tothom !!

Partit

El partit ha començat amb una circunstància estranya, no hi havia el marcador funcionant i el temps el controlava el mateix àrbitre. El motiu no el sabem ja que hem començat el partit amb 20 minuts de retard i no hagués passat res per esperar-nos 5 minuts més a que portessin el crono. Tot i aixó penso que se li havien d’haver pagat més dels 55.-€ al col·legiat ja que controlar el temps és una feina extra.

Primera part

Els primers minuts del partit han estat a ritme lent i una errada col·lectiva ha permés que la pilota es colés a la porteria cubellenca.
1-0.Semblava que es repetiria la història de l’any passat.
1-1 gol del David, importantíssim gol per a no marxar del partit. Ha estat una jugada molt ben portada amb una combinació de passes maca de veure.
El ritme del partit el marcava el GEIEG i el Cubelles s’encomanava de la manca de velocitat tot i crear ocasions i buscar la porteria contrària.
2-1 a falta d’uns segons per acabar la primera part els gironins tornaven a avançar-se al marcador aprofitant que la defensa quadribarrada no ajustava de la manera correcta.
La primera part ha acabat amb la sensació que havia durat menys del que és habitual, 25 minuts a temps corregut

Segona part

La segona part ha estat de clar domini cubellenc. Ja en els primers minuts s’ha fet evident que els del Garraf aumentaven el ritme, pujaven la defensa, treien més contraatacs, tenien més concentració defensiva i feien servir els estick per tallar línies de passe.
2-2 gol del David, igualada al marcador que reconeixia els esforços dels visitants.
2-3 gol del Manel, xut creuat des de l’esquerra del porter, tant ajustat al pal pret que gairebé surt.
Aquest gol ha donat ales als nostres veterans que ja creien fermament en les seves possibilitats. A més, el Ferritge ja feia de les seves salvant boles imposibles !!!
El joc, aleshores, era viu, ràpid i fácil, just el que li interesaba al CP Cubelles. Contraatacs i possessions .
2-4 gol del Manel amb ajuda del David que tapava la visió del porter, mancaven 15 minuts pel final del partit.
En aquest moment els gironins han obert el quadro i han pressionat molt bé el primer passe. Han creat molts problemes ja que les forces ja començaven a flaquejar i els cubellencs no es desmarcaven amb tanta facilitat.
2-5 gol del Gil de remat que gairebé sentenciava l’encontre a falta de 7 minuts per acabar i donava tranquil·litat.

El joc ha estat net i cap dels dos equips ha arribat a les 10 faltes. Nomes en els darrers minuts ha aumentat la intensitat per part dels gironins intentant cremar els últims catutxos Tot i aixó cal felicitar el GEIEG per la seva esportivitat. 

 
Avui no ens ha visitat la nostra amiga, un altre dia serà.

Pel que fa al repartiment de gols podem dir que ha quedat en familia. Entre els germans Pèrez s`han repartit els 4 primers gols i el cinqué ha estat una combinació entre cunyats.


U x U

FERRITXE: Espectacular, àgil, ràpid, segur i el primer en montar contraatacs. Durant la segona part ha fet gala d’uns reflexos mai vistos. MVP del partit.
JARDI: Contundent, durant tot el partit ha estat molt seriós en la seva posició. Ha demostrat que ha tornat a agafar el ritme amb el que va acabar la temporada pasada.
PACO: Espés, no ha tingut el millor dels inicis al partit peró poc a poc s’ha anat posant al seu lloc.
ERNEST: Intermitent, igual que a la resta de l’equip li ha costat posar-se dins el partit i no ha estat fins a la segona part que no ha jugat amb ritme i velocitat.
TONI: Treballador, en defensa i en atac ha utilitzat els seus recursos en benefici de tot l’equip.
DAVID: Bigolejador, és el referent en atac i un dels pulmons de l’equip.
GIL: Golejador, ha treballat de valent en defensa i en atac amb premi a la seva insistencia despres d’una gran assistència
MANEL: Estrena golejadora, ha firmat dos gols molt importants pel moment en que s’han fet. S’ha convertit en un altre dels pulmons del equip.
AITOR: Debutant, ha sorprés a tot l’equip amb una serietat i criteri digne d’un veterà de veritat. Pacient en defensa i actiu en atac.
SERGIO: Obligat, no ha pogut acompanyar-nos a Girona. Ja saps. . .
BELLES: No presentat, per motius laborals, com no espabili li treuran el lloc a la llista de golejadors ;-)
RAFA: Ausente, a veure si lligues bé els horaris i tornes a fer-nos el crono a casa amb soparet inclós.
NIÑO: Se te echa de menos !!!


Post Partit.

Seguint amb les velles tradicions tots anavem preparats amb bocates, patates, olives, musclos, nevera . . . per sopar al Passeig de Ramon Berenguer II. No ha estat dels millors sopars que hem fet peró si la millor companyia mentre cadascun explicava la seva batalleta del partit.

 

Encara que no ho sembli, la nevera no era nomes per mi.
Més endevant penjaré les fotos que falten.

Recordo a tothom que avui divendres 9 de novembre a les 22:30 hi ha entrenament de recuperació a la pista del Pavelló ( no, entreno de recuperació no vol dir que ens veiem al Bar)

3 comentaris:

  1. Felicitats companys. Gran viatge a Girona i gran botellón. De les nostres experiències a aquelles terres, fins ara sempre hi ha hagut coses en comú: punts cap a casa.
    Excusi'm senyor Jardí.

    ResponElimina