HC RIPOLLET 2-6 CP CUBELLES

VICTÒRIA !!!

I segueix la ratxa d'imbatibilitat. Mai en la història dels Veterans del CP Cubelles havia aconseguit tres  victòries en les tres jornades inicials de la lliga.
Tal i com ha declarat el seu entrenador " un Ripollet lluitador ha intentat posar les coses difícils als del Garraf. Es comença a notar el treball dels entrenaments" en les declaracions post hielitos comentava "l'equip ha respost al que se li ha exigit amb maduresa i veterania".

El partit s'ha posat molt bé quan despres dels 10 minuts inicials el marcador reflexava un just 0-4 fruit de l'encert en la definició.
La primera part ha acabat amb 1-4 que alertava els cubellencs. A la represa 1-5 i tot i que la segona part no ha estat tant encertada de cara a porteria, el resultat final ha estat de 2-6.

El ritme del partit ha estat molt alt a la primera part (entenent ritme alt a la Lliga Veterans B!).Avui l’equip estrenava disposició táctica d’inici i ha estat desconcertant . . . pel contrari.
A la segona part hi ha hagut un baixón que gairebe ens costa un susto.
0-4 al minut 10 posava el partit de cara als cubellenc que havien sabut aprofitar les ocasions.
A la segona part l’amic Mateo s’ha inflat a parar boles. Tot i que el 2-5 a manca de 13 minuts per acabar mantenía el partit obert, la tranquil·litat ha arribat amb el 2-6 a 5 minuts del final.

U x U

FERRITXE i SERGIO: no sabeu la tranquilitat que ens doneu. GRANDES muuu GRANDES.
GIL: segueix funcionant la con·nexió dels cunyats. Ha obert la llauna i ha treballat com mai. Ha estat serios defensivament i ha lluitat cada bola en atac. Suma i sigue.
DAVID: tot i no ser un partit brillant ha resolt totes les ocasions tal i com s’espera d’ell. Decisiu i col·laborador. Comença a desmarxar-se a la llista de golejadors, espavileu seguidors !
MANEL: no hi ha qui el pari. Ataca, defensa, roba boles, pressiona, marca, assisteix. S’ha trobat còmode a la pista i ha disfrutat jugant, tot i discutir amb l’àrbitre.
ERNEST: els 4 primers gols han passat tots pel seu stick. A la segona part ha trobat el premi del gol amb un gest tècnic que pujava el 2-6 final. Generós i treballador
TONI: ha provat de totes les maneres fer gol. Mentre l’entorn intentaba desestabilitzar-lo ha mantingut la calma. GRANDE. Segur que la semana vinent obrirà el marcador(com en les grans ocasions).
PACO: poc a poc queden lluny els dubtes que va generar a Girona. L’ofici i la solvencia són la seva carta de presentación. Important per l’equip.
AITOR: alliberat de la pressió del debut comença trovar-se còmode. Amb  les jornades vinents trobarà el seu lloc per a aportar el seu treball dins l’equip. Il·lusionat i concentrat
SERGI: quan l’equip necessitava serenitat i ritme ha sabut trovar el seu lloc. En vàries ocasions ha probat xuts exteriors amb perill. Necessari i intel·ligent
JOSE: anda que no te lo pasas bien !!!!

El tercer temps ha estat el millor del partit. El Bar del Pavelló Joan Creus de Ripollet és una cita que no cal perdres en els desplaçaments de la Lliga B. I no pas pel menjar, que és molt bó, sino per la companyonia amb els locals per poder comentar les jugades més polémiques.

(la foto no és en HD)

Segons la classificació oficial de la Fecapa la posició actual del nostre equip és un segon lloc merescut, fins a la data (veurem si la poden mantenir).

El proper divendres el CT Barcino visitarà el Poliesportiu Municipal. Es preveu un encontre disputat per l'empenta dels locals i l'experiència dels visitants

Us esperem a tots. Si veniu la meitat dels que vau venir el primer partit ja serà espectacular