dilluns, 3 de desembre del 2012

CP CUBELLES 3-4 CT BARCINO

Primera derrota de la temporada davant un Barcino mermat d'efectius i farcit de Veterania.

Igual que a la primera jornada de lliga, el Pavelló del Poliesportiu de Cubelles gaudia d'espectadors a les grades que van acompanyar l'equip. Llàstima que no es va poder aconseguir la victòria. Moltes gràcies a tots
Va ser un partit disputat que podia haver guanyat qualsevol dels dos equip que es va endur el més veterà de tots dos. Bon joc ( ritme veterà veterà), respecte entre els dos equips i bon sopar compartint taula.Felicitats al Barcino.

1era PART

El partit va començar amb calma i ritme lent marcat pel CT Barcino que gaudia de possessions llargues i molt poques pèrdues de bola per no donar contraatacs. Els cubellencs no trobaven el seu lloc ja que la pilota cremava a l'estic peró la defensa es mantenia forta i ferma. A més, la pista relliscava molt més de l'habitual i no ajudava cap dels dos equips
0-1
Pocs minuts despres s'aconseguia l'igualada 1-1 peró les sensacions seguien sent les mateixes. Manca de ritme en atac, falta de concreció en la definició i cames pesades.
El Barcino gestionava molt bé els canvis dels 5 jugadors de pista que van venir a Cubelles i anaven treient fruits ja que es van tornar a avançar al marcador.
1-2 i 2-2

2ona PART

A la segona part els locals van pujar el ritme fins trobar la porteria per avançar-se per primer cop al marcador.
3-2
Amb aquest resultat al marcador es van veure els millors minuts dels cubellencs en el partit peró el porter visitant, els postes i la manca de punteria van ser els responsables que no es marques de nou. Potser en aquest moment s'havia d'haver intentat matar el partit marxant de més gols al marcador peró no va poder ser.
Els minuts passaven i el CT Barcino va tornar a trobar porteria en un dels innumerables contraatacs que va cedir el CP Cubelles.
3-3
Tots dos equips buscaven la victòria i va aumentar la pressió i la tensió peró en cap moment hi va haver cap entrada malintencionada.
3-4 en una altra contra a manca de 3 minuts que posava les coses molt difícils als del Garraf.
Amb aixó el CT Barcino va lluir una picaresca i veterania digne d'admirar controlant en tot moment el pas del temps.
A falta de 1 minut per acabar Falta Directa a favor del CP Cubelles que no va entrar per poc gràcies al poste dret de la porteria visitant.

POST PARTIT

La majoria de la expedició barcelonina es va quedar a sopar. En tot el sopar es va poder veure com les diferències que hi podia haver ja estaven oblidades. Bon sopar, bona companyia i hoquei de sobretaula per acompanyar (a part els números de la loteria, gràcies nois )

U x U

FERRITXE: Tot i encaixar els 4 gols va estar en la seva línea, imprescindible per l'equip
JARDI: En linea ascendent. Ha d'intentar incorporar-se a l'atac amb més desparpajo, segur que marcarà.
PACO: Ja torna a ser el que va ser la temporada passada. Sigue así
ERNEST: El gol se li resisteix, tot i que va gaudir d'infinitat d'ocasions. Bé en atac i en defensa
MANEL: Treballador i lluitador li va faltar el gol. Ha de ser més egoista de cara a porteria
TONI: Be en defensa i en atac, li va faltar una mica de mobilitat. És l'ànima de l'equip
DAVID: Tot i el gol que va marcar en els darrers minuts va fallar una falta directa que hagues significat l'empat
BELLES: Bigolejador, és el nostre Julio Salinas particular
GIL: Lluitador, molt bé en defensa. Es va trobar a faltar la connexió dels cunyats

SERGIO: problemes físics van impedir que tingues minuts peró va fer costat als seus des de la banqueta
AITOR: Primer descarte de la temporada, va assumir la situació amb veterania i no es va voler perdre el partit al costat dels seus companys
RAFA: Vamos Rafa, que si estas en el crono es otra cosa !!!
JOSE: Fixe en les convocatòries a casa i en els desplaçaments, és una gran ajuda

En definitiva, tot i la derrota, el partit de divendres va ser un clar exemple del que és la Lliga Veterans B on acostuma a guanyar el que menys falla. La próxima vegada serà. Que ningú abaixi els brassos que aixó només ha fet que començar i la Lliga Veterans és mooolt llarga. MU GRANDES !!!