dimecres, 23 de gener del 2013

MALGRAT 7-4 CP CUBELLES

Segona derrota de la temporada i tercera jornada seguida sense guanyar 3 punts.

El viatge a Malgrat va començar, com sempre, a la Plaça del Mercat de Cubelles. Vam sortir amb 20 minuts de retard, com sempre. L'expedició la formavem 3 cotxes més en Manel que venia directe.
Vam arribar justíssims de temps, a les 21:50, el partit havia de començar a les 22:00.
Penso que el fet d'anar amb un cohet al cul i no poder aturar-nos ni a fer la xerrada prèvia al partit ens va perjudicar. Així com també penso que el partit del passat dilluns el va merèixer guanyar el Malgrat sense dubtes.

Els primers minuts no van ser de tempteig. El Malgrat va imposar un ritme infernal amb defensa individual i circulació de bola rapidíssima. Nosaltres intentavem fer la nostra en atac i en defensa. Tot i aixó vam mantenir la porteria a 0 durant els 6 primers minuts (jejeje)
A la mitja part el resultat era 4-1.

A la represa vam adoptar una defensa més tancada i conservadora per tal de no deixar espais per als passes interiors que ens va funcionar, tot i la qualitat de l'equip local.
En una contra magistral vam aconseguir el 4-2 que ens donava esperances de no marxar del partit. Peró en la jugada següent l'àrbitre va xiular un penal dubtós ( el tercer de la nit) que no van desaprofitar. 5-2 i cop anímic.
Els minuts restants del partit van ser còpia del que s'havia vist fins aleshores. Un Malgrat superior que aprofitava les seves ocasions i un Cubelles que ho intentava peró que en cap moment es va trobar còmode a la pista.
Capitol a part el Senyor col·legiat que no va agradar ni a uns ni als altres, són 55 € .
7-4 final, encaixades de mans, felicitacions als vencedors, foto de família i convidada a sopar que vam rebutxar per ser tant lluny (ens vam quedar amb les ganes de provar un menú a 14,5€ mariscada inclosa?) Potser ho podem tastar al proper torneig de Malgrat !!!

Ens va sorpendre l'equip del Malgrat. Sabiem que seria un bon equip peró no esperavem un ritme de joc tant alt. El que és indiscutible és que són ferms candidats a ascendir de categoria aquesta mateixa temporada. Velocitat, fons físic, jugadors tècnics i resolutius i idees clares en atac els defineixen.

Tot suma i tot ensenya.

Un cop acabats els entrepans que duiem a les bosses vam enfilar el camí de tornada cap al Garraf. Encara no se còm però vam fer escala a la Barceloneta.

Quan pugui penjare les fotos  . . .

Ens tornem a veure divendres 25 de gener, a Cubelles, davant el CE La Salle Bonanova a les 22:30