dissabte, 12 de gener del 2013

TORNA LA LLIGA EL 2013

AMB UNA SABATA I UNA ESPARDENYA

Bon entreno avui 11 de gener de 2013. Despres d'entrenar dimecres passat a 5ºC a l'infern tragaboles de la via.

Com acostuma a ser habitual en l’any que encetem, (la temporada) entre tots ens engresquem i no han fet falta minuts(cada uno a lo suyo). Escalfament “sui generis” i particular (tothom té la seva manera). Quatre xuts respectant el tempo dels mes importants (porters) i ganes de partit.

Abans de l’entreno he anat a correr amb dos veterans més. “ No no, anem a ritme tranquil . . .” I una merda. Igual que sempre, un cop ens trobem més de dos sorgeix la competició. Sana. Sense voler, un estira l’altre, i ja que hi ets . . .
Amb 15 minuts ens hem pelat el que eren 20. Ni puuuunyetera idea de quants qilómetres eren.

El partit ha estat collonut. El primer gol l’ha fet el Gil. Li hem donat peixet (ho dic perque al final del partit hem guanyat nosaltres, està clar, 5-4).
L’equip dels bons hem tingut el joc i l’altre equip el xurro. El 2-0 i el 3-0 (especialmente) no reflexaven la realitat. Mitja part.
A la represa hi ha hagut tres ocasión seguides, inclosa una creueta de rematada aérea, que amenaçaven l’orgull. Les forces ja començaven a flaquejar a alguns (jo entre ells).
Peró la puuunyetera piloteta no entrava . . . Hi ha agut qui ho ha intentat de rematada de cap, tampoc. La curva Kevin Schwans estaba terrorífica ( ;)))

Aleshores ha entrat en Gerard que ha ajudat els bons  a aconseguir dos gols, empat a 2.
Rematada espectacular, amb rampa inclosa. En la última jugada de les 23:30, 5-4 per nosaltres, jua jua jua.

Molt bon entreno com deia (mola, eh ?). Capitol a part l'aigua de les dutxes, avui escaldava

Durant el sopar hem arribat a la conclusió que hi ha un equip per a començar els partits, un altre per als darrers 5 minuts de la primera part i un altre equip per al segon temps.

AVIS IMPORTANT  ¡ ¡ ¡ ¡ ¡ ¡
Divendres vinent torna la Lliga Veterans “B” a Cubelles. Estrenem cartells informatius i estrenem l’any 2013 amb la visita del CE La Salle Bonanova. A les 22:30 al Pavelló Municipal de Cubelles. La bona posició dels cubellencs i una de les darreres posicions dels barcelonins poden enganyar a l’hora de jugar el partit. L’anys passat el nostre equip va perdre a la seva pista. Partit Trampa.

Convidem a tothom a pasar una estona a veure el partit, especialment a la La Penya El Uno y El Otro