dilluns, 11 de març del 2013

HC ESPLUGUES 1-4 CP CUBELLES

PROFITOSA I ACCIDENTADA SORTIDA A ESPLUGUES DE LLOBREGAT.

Com sempre, l'expedició cubellenca va marxar cap a Esplugues amb 20 minuts de retard. Abans de sortir de Cubelles vam haver de arreglar uns petits problemes domèstics: l'equipació d'un dels nostres integrants donava voltes, tota molla, a la rentadora. Ho vam arreglar entre tots, jo et deixo unes mitjes, tu un pantaló.
Arribar a Esplugues no és difícil, el que si ho és es aparcar el cotxe. Sabem que en qualsevol desplaçament hem de correr riscos i així ho vam fer aparcant el cotxe a les places reservades per a les motocicletes. Sortosament, el Renault seguia al mateix lloc on l'haviem deixat.

Sabiem que al pavelló mana el senyor encarregat i per aixó a les 21:15 tots els integrants de l'equip estavem preparats per començar el partit. Peti qui peti, a les 22:30, s'apaguen els llums.
El partit va començar amb 10 minuts de retard per questions federatives. Em sembla que finalment vam arribar a un acord amb l'aprovació de l'àrbitre ( Sr. Lapedriza, que ens ha de pitar dos dels tres partits aplaçats que encara hem de jugar).
El HC Esplugues presentava una plantilla ben justa per cobrir l'expedient que els va mermar les opcions ( recordo que a Cubelles van lluitar de valent, amb en Juan Ramon de Moya a la porteria)

Per resumir el partit direm que es va resoldre amb solvència veterana, va transcorrer amb respecte i bones maneres i va acabar com si fos un "coitus interruptus", abans que acabessim. El més destacat dels 41 minuts i mig de partit van ser l'estrena golejadora del Sr. Jardí i la ocasió que va desaprofitar l'Aitor. També cal fer esment al respecte i bona entesa entre els dos equips.





Misteriosament va desaparèixer una tovallola al vestidor, just en el moment de la dutxa, i per art de màgia va aparèixer al seu lloc !!!!

Un cop llestos i dutxats soparet romàntic, de bocata, a la plazoleta amb els típics garrulillos de las motos fumant-se els petas al nostre costat. Va ser un sopar perfumat.

U x U

FERRICHE: Gran partit, ens està acostumant malament.
TONI: Una lesio d'espatlle, li ha impedit desplaçar-se i disfrutar de la victoria. Va per tu Capi!!!!
DAVID: Va marcar un altre gol, pero tambe no va saber materialitzar dos contras ( o tres).
MANEL: No va ser un dels seus millors partits, tot i aixo va fer un golet ( mès aviat va ser un golàs ajustant la piloteta al pal)
BELLES: Diría que tot i no marcar, va ser un dels millors partits que ha jugat.
PAQUITO: Be en defensa i colaborador en atac ( bonica expressió per dir que ni fu ni fa)
ERNEST: Una variant de la tonta, va servir per que marques el primer gol dels cubellencs.
JARDI: Gran gol de fort xut de cullera en un contratac. Millor dit, golarro!!!!!  Felicitats Sergi.
GIL: La maldicio dels cunyats Martínez-Juncosa el persegueix. Avui una trompada va provocar el canvi abans d'hora. Correcte. Vigila que t'atrapen a la taula de golejadors !!!
AITOR: cada cop millor. Va tindre el seu golet molt a prop, pero no va poder ser.
MONTESINOS: Aixo de ser pare, marit i gendre.....passa factura !!! Va estar al costat dels seus companys.
AFICIO: Gracies per venir !!!!

El següent partit s'ha de jugar divendres vinent a  Cubelles davant el GEIEG a les 22:30. No ens podem confiar ni un pel ja que és un equip molt experimentat a la categoria que juga molt i molt bé les seves opcions. Tant és així que fa una setmana va empatar a Girona davant el CP Vilanova.

A més, ens morim de ganes de jugar davant la nostra afició, despres de veure el seguiment que ens feu. Ens fa molta il·lusió veure que els divendres que juguem a Cubelles hi ha nens del CP Cubelles, pares, mares, amics, familiars, germans . . . que ens acompanyen.

Fins la Victòria Sempre ( o al Bar)

1 comentari:

  1. No es per desmereixa a l'equip contrari, pero si el partit s'haguès jugat sencer, segurament el marcador haguès sigut més ampli. Ells ja estaban cansats i nosaltres teniem més oportunitas. Tot i així es va veure un gran partit amb un joc net.

    ResponElimina