dimarts, 30 d’abril del 2013

I Malgrat va tremolar . . .

. . . amb els tambors, els càntics i els crits d'ànims de tota l'afició cubellenca que no va deixar d'animar en tot el torneig ( fossin les vuit de la tarde, les 12 de la nit, les tres de la matinada, o les tres de la tarde). Tant van animar que fins i tot ho feien als equips amics.
Als jugadors cubellencs ens queia la baba quan ens felicitaven per l'afició tant entregada, sorollosa i divertida, cosa que van fer des de la organització del torneig, i els equips amb els que ens vam enfrontar.




















Pel que fa al hoquei direm de manera resumida que els nostres Veterans van aconseguir una meritòria 5a plaça. Despres del 4 partits de lligueta, els cubellencs quedaven en 3a posició, per a enfrontar-se davant el CP Alcañiz.
Per a anar fent boca, aquí us deixem un parell de fotos, més endevant anirem penjant el cribatge que hem fet amb les més de 700 fotos que es van arribar a fer en menys de 24 hores.



Hi ha moltes coses per explicar, moltes anècdotes divertides, molts partits que hem jugat i moltes estones entre amics i família, així que poquet a poquet ho anirem contant tot. . .

1 comentari:

  1. Gran Torneig, grans equips, grans arbitres i sobretot gran afició cubellenca !!!!!!!
    Que dir del nosaltres........ENS HO VEM PASSAR PIPA !!!!!!!!

    (l'any que ve podeu contar amb nosaltres un altre cop i segurament amb la nostra afició)

    ResponElimina