dijous, 18 de juliol del 2013

PARTITS TORNEIG CALAFELL

El Torneig va començar per als cubellencs davant el FC Barcelona a les 13:00 de dissabte. Conscients de la superioritat blaugrana, el plantejament era defensiu, molt defensiu. Dues jugades puntuals van fer pujar el 2-0 que marcava distància entre els dos equips i esperonava els blaugrana. Amb el 3-0 al marcador va arribar el gol cubellenc en una jugada assajada a pilota parada.
A les grades hi havia una bona representació de l'afició cubellenca. Es van fer sentir de valent liderats, baqueta en mà, pel nostre company (lesionat) Paco.
El reusltat final va ser el de menys i la sensació general era que els del Garraf van fer suar els barcelonins

Amb les cames cansades i l'equipació encara humida, a les 15:00 començava el segon partit davant el Cerdanyola CH. Durant 35 minuts els cubellencs van fer bon joc tant en atac com en defensa. Els vallesans no contaven amb un dels seus homes claus, Paüls. A falta de 5 minuts per acabar l'encontre el resultat era favorable 3-1, amb tres gols del debutant Joan Martinez. En els darrers minuts el Cerdanyola va aconseguir reduir distàncies 3-2. Els nervis i la falta d'entesa dels cubellencs es feia palesa fins que en el darrer minut, despres d'errar una Falta Directa, el Cerdanyola CH aconseguia l'igualada. I els cubellencs la cara de "tonto"

La major part de l'equip quadribarrat va marxar a dinar ( a les 5 de la tarde) amb la sensació d'haver deixat escapar una victòria davant tot un equip de lliga A i amb la esperança de poder esmenar l'error davant l'equip portugués. Res mès lluny de la realitat i poc podiem pensar que es repetiria la història.

A les 21:00 es donava inici el darrer partit de la lligueta classificatòria davant L'Associaçâo Académica Amadora. Va ser un partit travat amb faltes a destemps i moments en que a cap dels jugadors veterans els agrada estar en pista. Tot i aixó a la mitja part el resultat era de 3-1 a favor dels catalans. Encara hi havia una possibilitat de quedar en 2a posició del grup, peró el resultat havia de ser favorable amb una diferència superior als 8 gols. També era una bona motivació per no perdre el partit el fet que aquell qui quedés últim de grup hauria d'obrir el pavelló Joan Ortoll a l'endemà a les 09:00.
Tot i aixó es va repetir la història com en el partit anterior. L'Associaçâo Académica Amadora va aconseguir empatar a 3 arribant al final del partit.

Amb aquest resultat tanquavem la lligueta en 3a posició i emplaçats a l'endemà per a enfrontar-nos al CHP Cájar de Granada a les 10:00 del matí.