dimecres, 10 de juliol del 2013

TORNEIG DE CALAFELL

Atenció Comunitat Veterana !!!

Aquest proper cap de setmana es disputa el 1r Torneig Internacional de Calafell i el nostre equip hi està convidat. Aquesta serà la nostra tercera participació al Torneig organitzat pels nostres amics de Calafell. Aquest Torneig és la continuació del Torneig de Festa Major que organitzaven en els darrers anys.




L'any passat vam disputar la final davant el HC Montbuï, amb la col·laboració del nostre amic, company i entrenador Borja "Xut del Tigre" Ferrer i amb la conformitat del integrants Veterans del CP Calafell. La anterior edició, vam disputar el partit per la 3ra i 4ta plaça davant l'equip anfitrió.

Si hi ha quelcom que defineixi aquest torneig és el bon ambient i la intesitat en els enfrontaments. Com sempre, els equips veterans hi assistim amb l'ànim de disfrutar del hoquei i passar-ho bé, peró un cop hi ets doncs passa el que passa, si ens hi posem ens hi posem bé.
El nivell d'equips que es presenta enguany és molt alt, amb 4 equips de Lliga A, un equip portugues, un equip d'Alcañiz, un altre de Granada i un equip de Lliga B ( nosaltres, jeje)

Aquesta edició del Torneig ja conta amb una reglamentació organitzativa pròpia on es marquen les normes per a poder-lo disputar.
Val a dir que aquest any el torneig es disputarà en dos dies (novetat) amb els partits de grup el dissabte i els emparellaments el diumenge al matí. Qui més i qui menys intenatrà fer un bon paper durant dissabte per no haver d'obrir el pavelló diumenge a les 09:00 ( ay quin mal . . .)
El que no canvia és la paella de germanor després de la final del torneig amb tots els integrants dels equips i els seus familiars.


Pel que fa al nostre equip ha quedat enquadrat al grup del FC Barcelona, Cerdanyola CH i As. Academica Amadora de Portugal.
No coneixem els portuguesos peró de ben segur ens trobarem un equip amb bons patinadors, un joc organitzat i una tècnica molt bona, com acostumen a ser els equips portuguesos.

Pel que fa al Cerdanyola Ch ja ens hi hem enfrontat en algun torneig anterior. Poques coses podem dir d'un equip que ha finalitzat la Lliga A a la part mitja de la taula.

FC Barcelona, ai ai ai . . . Serà la seva primera participació al torneig calafellenc. Tot i que el darrer enfrontament amb el Totpoderos va acabar amb mig somriure quadribarrat ( tant sols ens van fer 5 gols), com no hi posem els 5 sentits sortirem amb el cul escaldat. Com deia un dels grans entrenadors de Hoquei Patins (E.C.J.) "és el partit més tranquil que pots tenir". Saps que són infinitament superiors, saps que tens poques opcions i pots sortir a la pista a disfrutar del hoquei veient les delicies que poden arribar a fer sobre 8 rodes i amb un stick a les mans.

Aquest és el calendari del Torneig



Recordem als nostres aficionats que des de la organització calafellenca ja han fet una crida a través de les xarxes socials per a convidar a tots aquells cubellencs que vulguin a seguir el torneig i donar color i soroll a les grades.

Pel que fa a l'apartat individual hi ha dues coses remarcables.
Per una banda el nostre company Albert " Primo Pulpo Muralla Dimoni" Rovirosa I de Cubelles no podrà assistir al torneig perqué coincideix amb una convenció de física quàntica sobre la volatilitat dels cosos líquids en esta sòlid a Menorca.

Per l'altra banda serà l'estrena d'un nou integrant de l'equip Veterans CP Cubelles, Joan "Amaga Cullera" Martinez. Després d'un llarg període d'inactivitat hoqueística ( que no esportiva) ha decidit tornar-se a calçar les botes. Ara ja fa un més i mig que entrena amb tot l'equip i ho ha fet a un nivell altíssim, tant en compromís com a l'hora dels sopars.

Esperem, doncs, que sigui com sempre una bona excusa per passar un cap de setmana ple d'hoquei veterans, per a petar la xerrada i per compartir anécdotes. I animem a la organització del torneig ( els 5 o 6 que tallen el bacallà, com passa sempre a tot arreu) per a que surti tot bé i poguem gaudir d'una gran diada d'hoquei

2 comentaris:

  1. Vinga Cubelles! A gaudir del nostre torneig i l'Albert que deixi la física quàntica i es passi per la Macarelleta...

    ResponElimina
  2. No se pas si tindrà temps, que durà una agenda bastant apretada !!

    ResponElimina