dimecres, 25 de setembre del 2013

1er AMISTOS de PRETEMPORADA

El passat dilluns 16 de setembre els cubellencs es van desplaçar a Calafell per disputar un partit amistós davant els nostres amics calafellencs.
El resultat final va ser de 6-4. Tot i que el CP Calafell presentava moltes baixes i moltes incorporacions noves, van saber jugar millor i imposar el seu ritme durant tot el partit.

Abans de començar el partit i sense que serveixi de precedent ens vam dedicar a fer els exercicis d'estiraments i escalfaments tant necessaris per als nostres cossos atlètics ;-)



Com es pot veure hi havia qui estirava, qui feia que estirava i qui, directament no estirava.


Abans de començar el partit estaven entrenant els integrants de l'equip d'OK Lliga del CP Calafell.
Collons còm corren !!!
Des d'aquí els felicitem per haver aconseguit el passi a la Final 4 de la 3a Copa Penedes.cat que podeu seguir al següent enllaç http://www.esportspenedes.cat i es disputarà al Pavelló Joan Ortoll de Calafell.


També hem tornat a agafar ritme de sopars, com no. Aquí us deixo una foto d'un dels soparets d'aquesta nova temporada que comencem.



Pel que fa als entrenaments seguim a bon ritme. El passat dilluns, a manca de dos porters vam tenir un nou fitxatge, un valent: en Joan es va posar les guardes i es va fer un fart de suar.

En breu seguirem informant de la nostra pretemporada i dels partits que anem fent.


Salut !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada