dilluns, 13 de gener del 2014

CP CUBELLES 3-3 GEiEG

Primer empat de la temporada.

Res a dir del plantejament dels gironins que han jugat a la perfecció les seves cartes. Amb una defensa tancada i endressada dirigida per un porter del millors de la Lliga veterans B i aprofitant les contres i els xuts exteriors han aconseguir ser el primer equip de la lliga que ha privat de la victòria els cubellencs.

Ha estat un partit net en tot moment, dirigit per un col·legiat "nou" a la categoria. Tant sols als últims minuts hi ha hagut algun escarafall fora de tó per part d'un dels jugadors visitants que, després de rebre una targeta blava, no entenia que hagués de sortir de la pista i deixar el seu equip amb 3 jugadors de pista.
En aquest moment restaven 90 segons per finalitzar el partit i el resultat seguia 3-3. Els cubellencs ho han provat de totes les maneres però el marcador ja no s'ha mogut

A les grades una trentena de seguidors es mirava el partit i preveia el que podia passar.
M'agradaria pensar que ha estat un partit maco de veure perquè ha estat un partit maco de jugar.

UxU

Ferritxe: d'Estreno. Desafortunat en el primer gol encaixat. Els Reis Mags d'Orient es van portar molt bé i va estrenar peto, colceres, musleres i stick.
Toni: Va intentar motivar als seus jugadors, pero podien mes els turrons que que altre cosa.
David: Amb molesties al peu ( no es excusa), es pot dir que tot intentar-ho segurament sigui el partit mes fluix que ha jugat.
Manel: Va marcar un gran gol i va ser el millor del partit.
Gil: "Treballador, molt treballador. "
Paco: L'estona que va estar a pista ho va fer força be. Va intentar sorpendre un parell de cops al porter amb dos xuts, pero no va poder ser.

Ernest: Tot i comensar una mica nervios, es va anar situant a la pista i va aconseguir de penal el gol de l'empat final.
Belles: La defensa dels contraris, va evitar que el "Joquer" marques en aquest partit. En defensa va tornar " a las andadas ".
Jardí: Solvent. Ha estat pocs minuts en pista però han estat minuts de qualitat, fent la feina que li demanava la situació
Montesinos: Gran segona part del nostre porter. Segur sota els tres pals.
Aitor: Tot i no jugar en aquest partit, va animar i va ajudar als seus companys. Grande Aitor.
Joan: Gran gol de penal. Es va desesperar davant el porter (com tots), ja que la bola no hi havia manera que entres.
Jose: Un 10 pel nostre delegat. Sempre ens apoya, sempre está al nostre costat. Gracias José.
Aficio: Una trentena de aficionats van veure el partit. Als veterans no ens queden paraules per donar-vos les gràcies per assistir a cada partit, per fer-nos costat, per animar-nos, .....GRACIES