dissabte, 10 de maig del 2014

CP CUBELLES 3-3 CP VILANOVA

VISCA EL HOQUEI !!!!

ESPECTACULAR ambient al Poliesportiu de Cubelles en el Derbi que enfrontava el primer i el segon classificat de la Lliga Veterans B.

Més d’un centenar de persones farcia les grades cubellenques. Àrbitres en actiu, àrbitres retirats. Seguidors i seguidores habituals i esporàdics. Sembla que algú ha vist l’"Esteve “ a les grades, però ha estat ujn miratge. Encara cuegen les lesions del torneig de Malgrat

El porter verd i blanc ha fet el que sap, parar parar i parar ( inclosos dos penals i una falta directa). Els cubellencs han desplegat el hoquei amb el que es troben còmodes i el senyor col·legiat ha estat un espectador de luxe en un encontre esportiu regit per l’autocontrol.

Pel que fa al partit ha estat entretingut. Quan s’havien jugat 10 minuts de hoquei aburrit ha arribat el 1-0 i 2-0 quan el marcador anava més lent. A tot aixó en Ferrixe donava una classe magistral de pany i forrellat

Mitja part.

Amb una bona acció desafortunada ha arribat el 2-1 i un penalti dubtós ha fet pujar el 2-2 al marcador.
Els cubellencs seguien portant el pes des partit i un Juajo inspirat ha fet d’Orus per convertir-se en el golejador del seu equip per posar ventatge 2-3. I de nou, Sant Manel tornava a marcar per 3-3. Pujaven les pulsacions i en la última contra del partit a falta de 5 segons un defensor del vilanova feia penal amb la botzina sonant. Però la pilota no ha entrat.

Tot i que la tònica dominant ha estat la companyonia durant els 50 minuts, hi ha hagut algun intent d’alteració en acabar. Inclús durant el partit, no passa res, LA PORTA ÉS BEN GRAN !!!

Equipo!!!
Hem fet el que ens vam proposar fer. I ho hem fet bé. A seguir amb lo nostre


Amb aquest empat, i la suposada derrota del Barcino B, es posa de cara la classificació dels de Cubelles.

En general, val la pena felicitar els esportistes veterans i a tota la grada que segur ha passat una bona estona mentre es jugava el partit, en especial als aficionats cubellencs i aquells valents i valentes que ens van donar el seu suport ara fa una setmana a Malgrat.

1 comentari:

  1. Felicitar als dos equips pel bon hoquei realitzat i el companyerisme dins de la pista. Es va poder gaudir de un gran ambient a les graderías (a vegades en moltes pistas de la ok lliga no hi ha tant public) grans jugades i un partit molt disputat.

    ResponElimina