divendres, 6 de juny del 2014

UE LA GARRIGA 2-5 CP CUBELLES

I amb aquests tres punts treballats tanquem la lliga regular a l'espera de que la Federació respiri i informi si hem de jugar un partit per optar al títol de lliga.

Desprès de passejar la pissarra del Joan per totes les pistes veteranes, el nostre entrenador s'ha decidit a fer-la servir, a l'últim partit !!!!!
Com es pot apreciar "el tàctica" no te desperdici

Amb una extranya sensació de relaxament vam començar el partit amb retard. Però va anar de cara ja que quan s'havien jugat deu minuts el marcador ja refelxava un 0-2 favorable. 1-2. En aquest moment semblava que el partit se'ns podia complicar però en Joan va decidir que sno seria així. 1-3 i 1-4 per acabar la primera part. A la represa, ja amb més calma, 1-5 i 2-5 i cap a la dutxa.

Pel que fa al Senyor col·legiat, la culpa no és seva, a quarts de deu era sopant a casa seva i l'avisen que ha d'anar a La Garriga a arbitrar. La culpa no és seva. Patétic, vergonyòs, per plegar. La culpa no és seva, repito. Per a trobar-nos aquest tipus d'arbitratges més val que no vinguin. La cara de tonto que se li queda a un quan ha d'anar a pagar és de campionat. No és just. La autoridad competente debería tomar cartas en el asunto, no se si Col·legi d'àrbitres, Federació o la Santísima Trinitat. Ens consta que és un sentiment extés en la comunitat veterana.

Per sopar, com sempre, carnaca a la brasa i bon rotllo.

I con esto y un bizcocho tanquem una lliga històrica, ascens, tant sols un partit perdut en tota la lliga, equip menys golejat ( Ferri i Sergio), rècord d'assistència al pavelló . . . i tantes i tantes coses que comentarem en properes entrades.