dissabte, 11 d’octubre del 2014

CERDANYOLA CH 1-1 CP CUBELLES

Just empat a Can Xarau entre dos equips de nivell similar per obrir la temporada. Amb uns porters espectaculars, els jugadors han hagut de fer mans i mànigues per a marcar.

( l'expedició cubellenca es preparava per sortit tot i les nombroses baixes)

Primer partit de la temporada 2014/15
Primer partit a la Lliga Catalana Veterans A
Primer desplaçament de la temporada2014/15
Primera convocatoria de la temporada 2014/15

El partit no va començar com acostumava a ser l'any passat amb minuts de tempteig i a veure-les venir.
Des de el minut 1 ja ens vam adonar que erem a la Lliga A.
Ni tempteig ni punyetes, a per la feina.
Defenses conservadores per part dels dos equips i dos Superporters a les porteries.
Control de bola, xuts exteriors i poques contres. Fins que un xut exterior sense aparent perill entrava a la porteria cubellenca 1-0 ( algú el va batejar com "el tontogol").

Mitja part

A la represa el ritme es va tornar més intens. Canvi de la defensa visitant per intentar forçar contraatacs. Els vallesans tenien baixes significatives al seu equip i potser aixó els va mermar en les rotacions i els canvis.
Passaven els minuts i les ocasions aumentaven per part dels dos equips però Albert R. lluitava como gato panza arriba i Albert B. abortava qualsevol xut.
Passaven els minuts i aumentava la intensitat, tant que, en algun moment es van produir alguna acció que no havia d'haver sigut ( la tensió del moment). Tot va quedar a la pista.

Fins que en una contra molt ben portada per Roberto arribava el gol de la igualada, el primer gol a la Lliga A, el gol que ens donava un punt. En Joan rematava per posar el definitiu 1-1 al marcador.

En els darrers minuts el Cerdanyola va tenir vàries ocasions que el Gran Ferri I de Cubelles va aturar costés el que costés.

( foto històrica per als cubellencs, que van puntuar per primera vegada a la seva història a la Lliga A )

UxU:

Ferritxe: Sense cap dubte el millor del partit, tot i fallar en el gol. GRANDE !!!
David: Molt ben col·locat en defensa i tot tenir dos bones ocasions a la primera part i intentar-ho a la segona, no va poder marcar.
Manel: Li va donar velocitat a l ' equip, es va fer un fart de xutar i va dirigir molt be l'equip.
Belles: Potser un dels millors partits en defensa que ha fet desde feia temps. En atac, li va faltar sort.
Ernest: Molt be en defensa lluitant totes les boles, tot i la insistència per buscar el gol, no va poder marcar.
Gil: Els minuts que va jugar, ho va donar tot. Va lluitar fins que el seu cos va dir....PROU !!!
Joan: va fer una defensa seria. En atac, es fa fer un fart de chutar, diblar, desmarcar-se, fins que va tindre el premi del gol.
Jardi: Ahir per problemes fisics no va poder jugar peró va estar a la banqueta amb l'equip( es va rajar per fer la alineació ;-)
Roberto: va ser el seu primer partit com a veterà. Ens ha donat frescura i tranquil·litat. Grans pases, gran visió de joc i va buscar el gol sense sort. En declaracions prèvies al partit manifestava sentir-se "molt il·lusiona't"
José: El nostra delegat ens ha tornat a acompanyar i a fer-nos costat.
Toni: Aquest cop, el nostra Capi, el nostra Mister, no ha pogut disfrutar d'aquest gran partit, Va per tu !!! Grande, grande !!!
Afició: increible. Dos aficionats cubellencs a les grades de Can Xarau. Gràcies Merche i Joaquin.
Paquito, Aitor, Sergio, Edu, aquest punt tambe es vostre !!!

En definitiva, estem molt contents del nostre debut a la Lliga amb un punt a pista contrària i còm el vam treballar. A part, sembla que els turmells i l'esquena ens aguanten. Els genolls és una altra história . . .

En definitiva, moltes felicitats al Veterans del Cerdanyola CH per ser un equip senyor, molt endressat, lluitador i amb un gran porter. Volem tornar l'any vinent per a quedar-nos a sopar al CT Cerdanyola, ahir no anavem preparats.