dimarts, 28 d’octubre del 2014

CP CUBELLES 10 - 7 CP CALAFELL

Amb 4 persones a les grades ( 4 malalts d'hoquei, Raul incluido), els dos equips van disputar un encontre igualat.

No és fàcil disputar un partit sense àrbitres, excepte amb els veterans de Calafell. Amb el reglament a la mà i una figura arbitrària interpretant-lo potser hauria estat un altre el resultat
( què no sabem les normes o QUÈ?).

Abans de començar el partit pactaven entre els dos equips fer dues parts de 20 minuts i la tercera. . . depenent de les forces.

Els del Baix Penedès es presentaven amb dos equips, un canvi i un porter. I els cubellencs anaven mermats amb sis jugadors i dos porters.
Les lesions, la prudència i una lliga ben llarga per davant comencen a passar factura (ens fem grans).

Els primers vint minuts passaven amb pocs gols i amb un ritme ràpid, dos equips que agraden de dur el control, que no concretava les opcions.2-2.
 Menció especial al GOL APESTOSO, previ desplaçament de la porteria

A la represa, amb un millor plantejament dels del Garraf sumat a una millor seriositat defensiva, feia que pujès un momentani 6-2 al marcador.
Aleshores ha vingut la P A J A R A.
Encara hem de millorar, fins el 6-5.

A la tercera part el desgast feia acte de presència per les dues bandes i la efectivitat a la contra posava el definitiu 10-7.

En un partit noble i serè es pot dir que ambdós equips han guanyat des del punt de vista de la millora i la posada a punt per al que pot venir.

No tenim cap dubte que el CP Calafell serà a la part alta de la classificació per tornar a la LLiga A.
No tenim cap dubte que ens hem guanyat el lloc a la Lliga A i lluitarem per mantenir-lo i més.

En definitiva: nit de retrobaments, esforç i soparet post partit. Els que no van fallar ja ens explicaran . . .