dimecres, 21 de gener del 2015

CP VILANOVA 5-5 CP CUBELLES

Un altre puntet esgarrapat en un partit en el que es va haver de remontar un 4-2 advers.
L'equip de Toni Porta, ahir absent per obligacions laborals, no va perdre els nervis en cap moment del partit i va creure en les seves possibilitats davant un Vilanova que ha guanyat moooolt amb la incorporació de Josep Lluis Delriu.





Pel que fa al partit va ser entretingut :


1-0

1-1

1-2

2-2

3-2 a la mitja part.

4-2

4-3

4-4

5-4

5-5

Pel que fa al Senyor col·legiat, en la línea de tot el col·lectiu. Tot i aixó hem de reconèixer que se'ns va aparèixer la Verge quan ens va donar un gol que no era. " A veces te dan lo que te quitan".
 I si..., i si ..., i si . . .   i si la meva yaya tingués rodes seria una bicicleta !!!

Felicitats a tots els esportistes que ahir van voler sortir a la pista a jugar ( als que donen cops d'estick a l'alçada de la cintura no els podem felicitar).

Felicitats a tots els seguidors cubellencs que ahir van desafiar el fred de la Nevera vilanovina: Grande Goran, Jesus "Yo esto no me lo pierdo", Regina . . . 

En resum, que a les portes d'acabar la primera volta de la Lliga A ens trobem en una posició, amb 8 punts, que ens deixa bon sabor de boca. Però una valoració més àmplia la farem més endevant.


5 comentaris:

  1. Sense voler iniciar polèmica, l'arbitre a tres passes de la bola dona gol, la persona que escriu a quina distància ....diu que no ha entrat ???

    ResponElimina
  2. Cap polémica home, faltaria més.

    El que dic és que no va ser gol ni de conya, peró ho va semblar.
    Pero vaja, que tots ens podem equivocar

    Salutacions.

    ResponElimina
  3. Jajaja,perquè ho digui's tu,bola totalment dintre,i tu estaves a l'altra costat,es fàcil criticar,però així no milloràrem la lliga de veterans,

    ResponElimina
  4. Tot i que la proximitat no t'assegura la certesa, ja veig que parles amb coneixement de causa.
    Ara bé, la única cosa que val és el que va determinar l'àrbitre, gol.

    Tens tota la rao del món, així no millorarem la lliga veterans, ni tu ni jo. Però en podriem parlar i donar idees a la Federació.

    Salutacions Amic

    ResponElimina
  5. fue gol! clarisimamente!!!!

    ResponElimina