divendres, 6 de març del 2015

FC BARCELONA 5-2 CP CUBELLES I LA SEVA AFICIÓ

Derrota davant el líder de la lliga en un desplaçament en que ens van acompanyar una quarantena dels nostres fidels seguidors, familiars i adjunts.



La qualitat individual dels FCVeterans és indiscutible i el seu joc col·lectiu és espatarrant, tot i que ahir sortiem del Palau Blaugrana amb la sensació de haver deixat escapar una oportunitat que potser no es torna a repetir.
Les baixes dels blaugranes eren importants però els germans Torner van estar a l'alçada del seu equip, així com la feina a la porteria dels dos porters de la capital.
El motor de l'equip, en Plaza, no estava tant encertat com ens té acostumats tot i fer un golassu en el primer gol.

Pel que fa als cubellencs val a dir que van fer molt bon partit tot i les errades puntuals i individuals. Seriositat defensiva i salvesequienpueda en atac.



Pel que fa al partit va estar molt disputat. Tot i el 2-0 de la mitja part el partit seguia obert i els del Garraf no van baixar els braços ni amb el 3-0.
Felicitats a tots els jugadors, els que van jugar més, els que van jugar menys, els que no van jugar i els que no van entrar a la convocatòria.
L'any vinent hi tornarem.

Nota a part el seguiment de la cubellada.
Espectacular.
Prop de 40 persones conformaven la expedició amb un magnífic ambient. És d'agrair que ens acompanyin un dijous de març a les 21:30 a Barcelona per fer-nos costat i disfrutar al nostre costat.
Tal i com comentava un jugador Prebenjamí de la base del CP Cubelles " és molt gran el que heu aconseguit els veterans, us segueix tanta gent que aixó sembla una penya", tens raó noi, tota la raó, aixó és molt GRAN.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada