diumenge, 27 de novembre del 2011

ESPLUGUES HC 3 -2 C.P. CUBELLES

Felicitats equip, i felicitats a l'Esplugues HC.
Partit dels que fan afició divendres passat al Baix Llobregat. Quan es troven dos equips amb ganes de jugar de cara a barraca i amb les idees clares, s’agraeix.

Primer partit amb la nova equipació oficial i passejant el nom del nostre espònsor.
La intensitat en el joc durant els 50 minuts ha estat la tónica dominant. Els Veterans del CP Cubelles han començat el partit ben concentrats i agafant la iniciativa. La consigna era jugar i jugar fins a trovar el forat i defensar de manera seriosa i endressada.
0-1, bien David.
L’Esplugues feia bé la seva feina. Tancat al radera i aprofitant les seves ocasions tot i que no gaudia d’oportinitats clares. La entrega era tant intensa que fins i tot el Toni feia “palomitas” per aturar els xuts del rival.
Primera parte para echarse flores, la verdad. La primera part ha acabat amb 1-1 al marcador i amb la sensació que mereixiem més. Durant els primers 25 minuts s’ha vist hoquei de veritat, res a envejar de les categories sèniors.
(Menció a part, algún dia en parlarem, el tema dels equips que formen aquesta lliga i el hoquei que parctiquen. Si els veteranos juguen així, com jugaran els de la OK Lliga?)

A la segona part ha estat el Esplugues qui ha pres la iniciativa i ha pressionat en defensa.
1-2, esas Mairaaaaaaaaaaaaaaas!!
El Cubelles no s’ha fet enrere però dues contres han donat els gols a l’Esplugues, 3-2
La banqueta curta s’ha notat i la manca de fondo físic també. Hem de plantejar-nos contractar els serveis d’alguna fisioterapeuta per als partits, les lesions ens persegueixen.
Tot i la derrota, marxem d’Esplugues amb la sensació que hem jugat a hoquei davant un rival del nostre nivell, i que podíem haver guanyat.
L’àrbitre de l’encontre, Sr Masdeu, ha estat correcte en tot moment. Val a dir que els dos conjunts li han posat les coses fàcils, sense entrades lletges ni mala fe. Semblava que durant el partit busqués canvi, a les butxaques dels pantalons, per a cobrar el partit un cop acabat. Fins i tot des de la graderia es podía veure. Un autèntic profesional de l’arbitratge català, una autèntica institució del nostre hoquei patins.

Tot i que el nostre GRAN delegat no hi va asistir, com tampoc el Míster, ho va arreglar diumenge. És molt gran el nostre delegat. Volvemos a ajuntarte, sobretodo si vienes con el Benjamin!!!
Aixó no te preu, no creieu?

En definitiva, partit intens i ben jugat per les dues parts que va poder guanyar qualsevol dels dos equips. De moment disfrutem jugant, cada vegada més.

Pel que fa al postpartit sembla ser, segons expliquen les males llengues, que no hi va haver entesa amb els companys d’Esplugues amb les indicacions del Restaurant. Sort que el Jaume i la seva colla esperaven l’equip per a donar recompensa gastronómica als nostres jugadors. A Galicia es rumoreja que ja no hi ha suficients “Hiervas” per al destil·lat ni Cacaolat. Veure’m dimecres vinent quan ens visiti el Ripollet i els convidarem a sopar amb nosaltres.

Nota: té collons que hagi de fer la crónica CONJUNTA un que no va anar al partit.
Por cierto, y para todos, de lo del domingo ya hablaremos.