divendres, 2 de desembre del 2011

1er Torneig de Nadal Veterans CP Cubelles

El proper dia 8 de desembre tindrà lloc el 1er Torneig de Nadal dels Veterans del CP Cubelles.
A partir de les 10:30 del matí, fins les 14:00, tots aquells que volgueu veure hoquei Veterans i hoquei Comarcal nomes heu de venir al Pavelló Poliesportiu de Cubelles.


Aquesta ha estat una iniciativa engegada per la totalitat dels integrants de l'equip Veterans amb el suport de totes les persones que ens acompanyen i ens suporten. També el nostre sponsor i els nostres col·laboradors.

El format del Torneig serà de Triangular, amb partits de 30 minuts a temps corregut. Entre cada partit de veterans hi haurà un partit de Comarcals. Val a dir que alguns dels fills dels integrants dels equips veterans formaran part dels equips comarcals. La gràcia serà veure en un mateix matí i a la mateixa pista pares i fills practicant el seu esport preferit.

En breu us informarem dels horaris concrets dels partits

Segur que hi haurà bon rotllo i ens ho passarem bé, els grans, els petits i tots aquells que vulgueu apropar-vos. Us hi esperem, no hi falteu !!!!

1 comentari:

  1. Estem tots esperant aquest moment amb impaciència, ya que es el primer cop a la historia del club que es farà un torneig amb l'equip més petit i el més gran i que per postres part dels integrants de l'equip comarcal són descendència de part dels jugadors veterans.
    TOT UN ESPECTACLE QUE NO PODEU PERDRE!!!!!!

    ResponElimina