dijous, 1 de desembre del 2011

CP CUBELLES 2 – 2 RIPOLLET

CP CUBELLES  2 – 2 RIPOLLET

Partit disputat al Garraf en el que el Ripollet es converteix en el primer equip capaç de treure algún punt del Pavelló Poliesportiu de Cubelles.
Una vintena de persones han fet l’esforç d’animar els cubellencs en aquesta jornada, i han aconseguit que els Veterans els sentissim. Moltes gràcies.

 Ole i ole la nova equipació !!!!!
Llueix bé, oi?

El partit ha començat de tu a tu, com tots els partits, a veure-les venir. Els Veterans de Cubelles tenien les ocasions i la possessió de bola, tot i que el Ripollet jugaba les seves cartes amb joc interior intentant agafar alguna bola de rebot. Ho probavem i ho tornavem a probar topant-nos amb un quadro molt endressat i un porter inspirat. Nervis, podem pero no ho aconseguim.
 Els primers moviments de banqueta del Cubelles han donat frescor al conjunt i s’ha vist alguna jugada ben trenada per part del Cubelles
Poc a poc, però, el Ripollet començava a crear perill en el joc interior. Tant era així que,  en un xut exterior que el Ferritxe ha aturat, un dels jugadors del Ripollet ha aprofitat per fer gol lliure de marca. Mea culpa.
0-1.
Uns minuts més tard, i a punt d’acabar la 1era part l’àrbitre xiula penal en contra. El jugador del Ripollet xuta i falla però agafa el rebot i aprofita per fer el gol.
0-2.
Faltaven 5 minuts per acabar i demanem temps mort. Cal un canvi I passem a defensar en individual, per veure què en treiem
Just abans de treure de centro els  jugadors marquen jugada assajada. Xiula l’àrbitre, passe endarrera, marxa a l’esquerra, centra la posición i llança la bola des del mig camp. Tal i com estaba previst la bola fa un estrany just davant del porter i es cola dins la xarxa ( juaaa jua juaa).
1-2, estem dins el partit, de xurro, pero hi estem.
Mitja part.
Els nervis anaven en augment i el Ripollet es feia fort en la seva posición. Gran actuació del porter visitant, convertint-se en una autèntica muralla humana.
Peró aleshores ha aparegut en Paco que, despres de dos intents, ha connectat un xut fort, sec, col·locat i ha fet pujar la igualada al marcador.
2-2
Falta directa a favor per acumulació de faltes. Clankg¡!!!!!!!!!!  Oportunitat fallada.
En els darrers compassos de l’encontre ho hem provat amb més cor que cap però la piloteta dels collons no ha entrat.
Felicitats al Ripollet pel partit, en especial al seu porter, tot i anar tocat pel que semblava.
Felicitats al Col·legiat Sr. Redondo que ha fet d’àrbitre durant els 50 minuts. En serio. És el primer àrbitre que ens pita amb la intenció que cal, fer la seva feina.
La sensació un cop acabat el partit és d’haver deixat perdre 2 punts, valuosos com tots. Avui hi havia ànsia per la victoria nois, i ens ha passat factura. Empanada general i manca de tensió. Potser no hi havia aquelles papallones a la panxa mentre ens canviavem al vestidor. La Lliga Veterans ‘B’ és molt llarga, i no oblideu que és la primera. La primera vegada que una colla de friquis s’ajunten per jugar a hoquei mentre s’ho passen bé tots junts Però aixó no vol dir que no  en treguem profit. Seguim aprenent. Per cert, hem notat les baixes obligades.


Va faltar el GRAN amic Juan Bautista, peró en Rafa no va fallar.

Postpartit.
De nou, el Kbe Kbo ens ha acollit per sopar. Entre els “Americanos” i les “Completas” ens fotem com el Quico. Llàstima que no hi havia el Jaume.




3 comentaris:

  1. Com sempre, es pot dir que es una crónica, que pel qui no ha vist el partit, se'l pot imaginar perfectament. Va ser tal qual.
    Ara a esperar el proper partit, que ja hi han ganes de treurens l'espina clavada dels partits jugant davant l'esplugues i davant el ripollet.

    ResponElimina
  2. Com sempre el nostre cronista l'ha clavat. Sobretot amb el que em sento plenament identificat: fem el que fem (resultat)es treu d'això moltes coses bones (bon rotllo, companyerisme i gastronomia). Ah, molt bo el tema de la colla de friquis. Míster, felicitats una setmana més.

    ResponElimina
  3. Gràcies gràcies, les birres del torneig ja les pagaré jo !!!!

    ResponElimina