dissabte, 27 d’octubre del 2012

CP CUBELLES 5- 2 HC ESPLUGUES

CP CUBELLES ( i seguidors) 5 – 2 HC ESPLUGUES

Victoria treballada davant d’un equip lluitador i ben reforçat.  Les noves cares han sigut efectives i davant teniem tot un Juan Ramon de Moya (un dels millors porters de la OK Lliga dels últims anys). El partit s’ha disputat amb una trentena de seguidors a les grades
Un entrenador, un delegat i un Veterà

L’escalfament era distès.

Durant el partit

Avui trencarem un tòpic. Els primers minuts de la Lliga Veterans sòn de tampteig. Una merda. Des del primer minut fins a l’últim la intensitat ha presidit el partit. Mentres els del Garraf es sentien còmodes amb la bola, l’Esplugues feia lo seu amb contres ràpides i perilloses

1-0   David: en un xut que semblava un capritxo el porter visitant no l’ha vista.
1-1Empat del Esplugues en el saque d’una falta que ha entrat pel l’escaire.
Mitja part: Els darrers minuts de la primera part han estat bojos, hem tingut sort que hem mantingut la portería.
                2-1: David. La tonta. Ja vam dir que la tonta tornaria. Ha estat un cop d’efecte.
                3-1: Toni. L’etern Capità ha fet un gol de rauxa que donava aire a l’equip.
Aquest ha estat el moment dolç del Cubelles. Ventatge de dos gols, ocasions, travessers. Fins que ha arribat el gol dels del Llobregat.
                3-2:l’Esplugues ha sabut rematar una jugada col·lectiva amb blocks indirectes per enviar la piloteta dins de la xarxa.
                4-2: David. El Pichichi del nostre equip no ha perdut l’olfacte.
                5-2: Gil. 15ena falta d’equip de l’Esplugues. En gil encara el porter i sense voler fa el que volia fer. Enxufar la piloteta dins la portería contraria.

Com no podía ser d’una altra manera, hem sopat amb el nostre adversari. Hem compartit taula. La Lliga Veterans és el que té.

Capitol a part la gradería.

ESPECTACULAR.
La sensació de veure que hi ha gent a les grades no es pot explicar en un blog. No hi havia nomes els respectius familiars, amb la seva fidelitat. També hem vist i hem sentit pares i mares dels equips de base del CP Cubelles ( la verita és que l’horari i el dia ajuden, molt). En un xut dels cubellenc que ha trobat la creueta,  fent el característic CLOOONCKG!!, s’ha escoltat a tot el Pavelló: Ohhhhhhhhhish!!!.
El nostre delegat no ha faltat a la cita del debut. Igual que a la pasada temporada hem obert la Lliga amb el millor crono posible. Ese Rafa !!!!!
L’estrena del Mister no podía ser millor: Victoria, bon ritme i alegría compartida. Tot i aixó no podem obllidar que la Lliga és molt llarga i dona moltes sorpresas. Ànims ¡!

Moltes felicitats a tot el gruix dels Veterans per mantenir aquest esperit. I a sobre hem guanyat ¡! ;)