dimarts, 13 de desembre del 2011

CT BARCINO 2-3 CP CUBELLES

APOSTOFLANT VICTORIA A LA PISTA DEL BARCINO

Tot i que la sortida de Cubelles ha estat accidentada, un jugador encara no sabia a quina hora haviem quedat, ja es respirava a l’ambient que alguna cosa positiva podía pasar en el desplaçament a Barcelona.
El partit ha començat amb retard, tot i que els nostres homes estaven en pista 15 minuts abans de començar per a fer un bon escalfament.

Com tots els partits ha començat amb molt de respecte, a veure-les venir, a no precipitar-nos. Mai ha estat una bona pista per als equips visitants, la del Barcino. Curta i estreta.
Empat a zero i el cronómetre corria. Dues jugades interiors han donat el 2-0 a l’equip local que, sense fer més mèrits que el Cubelles, ha trobat la recompensa als seus esforços.
Calma, molta calma i a seguir treballant. 2-1 amb un xut sense angle, d’aquells que n'entren pocs. A falta de 2 minuts per acabar la primera part 2-2 en el servei d’una falta picada amb vista.

En la represa ja es veía que els barcelonins volien fer valer el factor pista hi han pujat una marxa, mentre que els cubellecns seguien amb el cap fred, tot i tenir cada vegada més feina.
A la segona part un dels jugadors del CT Barcino ha perdut el senderi i ha caigut en la provocació tot donant-li un cop d’estic traïcioner a un dels nostres jugadors. Blava i desprès vermella per tonto.
El partit passava i el Cubelles creía en les seves possibilitats i en la seva calma.
El porter quadribarrat es multiplicava per convertir-se en un veritable pop, treia peus, mans, casc, stic. El partit es calentava, no per guarreria, sinó per esprit competitiu i ganes de guanyar.I a falta de 6 minuts per acabar, el 2-3 ha pujat al marcador amb una bola caçada per part del David dins l'àrea. Veterans, ja sabeu què volen dir 6 minuts per acabar, guanyant fora de casa nomes d'un gol. Arghh!
Durant tot el partit, en conjunt,  el Cubelles ha sabut estar al seu lloc, amb serenitat i sense perdre els papers. Com apuntava un dels nostres jugadors i companys més importants . . . . .
OMMMMMMMMMMMMMMM . . . . . . . . .

La veritat és que hi ha hagut alguna jugada, entrada, desproporcionada per part dels dos equips, però en cap moment ens hem faltat al respecte, durant i despres del partit.
La sensació d’aquest equip comença ser la de que, el dia que interioritzin sistemes i s’assumeixin els rols, poden arribar els resultats.
El partit ha acabat amb un xoc entre dos jugadors, a falta de 5 segons, que l’àrbitre ha deixat correr per xiular el final. I així el CP Cubelles Veterans ha esgarrapat tres punts de la pista de tot un històric a la categoría.

Encontre dirigit pel Col·legiat Sr. Masdeu que en conjunt ha fet el seu partit, amb jugades discutides per ambdues parts.
Resumint: Els del Garraf remonten un partit complicat en una pista amb molt d’ofici en la seva estrena de la Lliga Veterans “B”.

U X U

FERRITXE:           Exceptunat el primer gol va ser una muralla per a l’equip rival. Va aturar un penal a manca de dos minuts i amb el 2-3 al marcador.
EL CAPI:               Gran, molt gran en defensa, jugant-se el físic (recorda un tal Puyol que juga a futbol amb el Barça) i ben situat en atac.
DAVID:                 Apisonadora, va anotar dos gols ( un sense angle), que li preguntin a un dels millors jugadors del CT Barcino.
EDU:                     Ha començat una mica nerviós, esperem que el proper partit jugui més tranquil. Tot i aixó la seva tasca ha beneficiat l’equip.
BELLES:                En busca del gol perdido. Ben situat a pista.
PACO:                  Perfecte. Cada vegada te mes confiança amb si mateix i es nota en tot l’equip.
MISTER:               Un seguro en defensa. Gran gol de murri, i gran provocador.
JARDI:                  Tot i que a l’inici ha començat nerviós, ha fet un gran partit, en línea ascendent. Ha marcat un gol legat, i bonic, l’àrbitre l’ha anul·lat. Ja arribarà. (és el segon gol que li anul·len)
GIL:                       Una inoportuna lesió li ha impedit col·laborar en aquesta sonada victoria. Va per tu, company.
MONTESINOS:  Aquesta victoria també és teva.
AITOR:                 Si arribes a venir et mores dels nervis. Contem amb tu.
POL:                      Avui haguessis disfrutat.
RAFA:                   Tambien va por ti, tio. Contamos contigo !
KBE KBO:             No hi ha paraules per al tracte que rebem. Olé. És el nostre lloc.
INFILTRAT:         Durant tot el partit hem contat amb l’ajuda desde la banda d’un entrenador camuflat que un cop s’ha acabat el partit ha recordat vells temps. Gràcies, tot suma. Hem guanyat un bon aficionat i seguidor.

Despres d’aquest partit la lliga s’atura per nosaltres fins el proper 11 de gener en que ens visitarà l’equip de LA SALLE BONANOVA. Quí ho havia de dir, que arribariem al Nadal amb tretze puntets sota el braç !!!