divendres, 30 de març del 2012

NOVETATS

1.-
Segons comenten algun dels nostres membres, el proper més d'abril serà complicat. Sembla ser que ja hi ha data per als partits aplaçats que tenim. Començarà, així, el nostre particular Tourmalet, la nostra pujada i haurem d'apretar les dents.

En 15 dies haurem de jugar quatre partits. Si tinguessim 10 o 15 o 20 anys menys (segons el cas particular de cada un de nosaltres . . .) no seria un problema jugar un partit cada tres o quatre dies. Peró no és el cas, així que ens haurem de preparar per a donar el màxim en condicions extremes.
Aneu preparant les faixes, el Linimento, les bossetes de gel ( la dels cubates també), els permisos maritals, les venes compressives, les rentadores i les assecadores, les excuses i tot alló que se us acudi . . . que aquí no se raja nadie !!!!!!
Veurem còm salvem aquest tram de la temporada que pot ser el més dur de tots. Del que no en tenim cap dubte, perque així ho ha demostrat tot l'equip fins a la data, és que donarem el màxim de cada un de nosaltres. Més endevant concretarem tot aquest seguit de partits per a que tots en pogueu estar informats.


 2.-
Tot i aixó, i a títol personal, m'agradaria fer entrega de LA COPA DELS CAMPIONS.
Campions en molts sentits ( si creieu que hi falta algo no dubteu a anotar-ho):

- En Patrocinadors, gràcies PREXTA
- En fer un paper molt millor del que esperavem tots a la Lliga Veterans B
- En tornar a jugar de manera habitual despres de molts anys de no fer-ho
- En "posar-nos les botes"
- En la AFICIÓ
- En col·laboradors
- En l'ambient que hi ha entre nosaltres
- En Washapp
- En entrega i companyerisme
- En les costellades ( ja en torna a tocar una altre)
- En les relacions amb els nostres companys del CB Cubelles
- En satèl·lits ( un dia vinc a entrenar, un altre no, avui no em va bé, ja ho mirarè)
- En organització
- En la Junta Directiva del CP Cubelles que ens ha facilitat molt les coses
- En compresió (per part de les nostres respectives)
- . . . i en passar-ho bé!!!!
3.-
D'altra banda, com bé sabeu, els nostres amics de Ràdio Cubelles ens han apoyat i ens han seguit des de l'inici d'aquesta aventura. En vàries ocasions ens han dedicat minuts en els seus espais informatius i sobretot al butlletí setmanal que condueix en Marc, "Juguem Net" ,cada dimarts al vespre de 21:00 a 22:00. Doncs en breu podrem anunciar una notícia que ens omple d'orgull i trempera. En aquest moment no estem autoritzats a fer-ho públic, peró direm que fa unes setmanes van fer la retransmissió d'un partit del Prebenjamins del Club Patí Cubelles i la experiència va ser molt positiva . . . .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada