dimarts, 3 d’abril del 2012

AMISTOS A CALAFELL

Ahir dilluns el nostre equip va disputar un partit amistos amb els amics de Calafell. Com podeu veure, vam fer servir la segona equipació i, a més, vam tenir a les dues muralles humanes i el retorn del nostre company varicelós.


El resultat va ser per oblidar. Les proves que vam fer durant el partit van anar bé. Les noves incorporacions van acabar cansats i satisfets. L'ambient,com sempre, per recordar. L'afició, ens va fer costat, com sempre.


Durant els primers vint minuts va ser un partit molt disputat, peró despres va anar de mal en pitjor. Val a dir que l'objectiu no era cap altre que mantenir el rodatge i fer rodar la banqueta per a que tots poguessim disputar de minuts a una pista agraïda com és la del Pavelló Joan Ortoll de Calafell.
Aquesta és la foto de germanor abans de començar el partit (hi falta el nostre capità i el Putoyen, que van arribar més tard)
Com sempre, un cop acabat el partit, vam compartir taula amb els verdiblancs. El sopar va ser al Xino i, com sempre, no va acabar aviat.

TOURMALET

Tal i com comentavem fa uns dies, ja podem concretar les dates dels partits aplaçats que teniem pendents:
- Demà 4 d'abril, tothom cap al Pavelló Municipal de Cubelles, a les 22:30 ens visiten els amics de La Garriga, llàstima que no els podrem correspondre amb una bona parrillada de carn com van fer ells.
- 18 abril, ens visitarà el CT Barcino, pot ser un partit molt igualat i ajustat, despres del resultat a favor dels cubellencs al seu domicili, i de les incidències que es van donar al partit. Els barcelonins es troben en una situació còmoda a la part alta de la classificació
- 20 abril, desplaçament a la capital del Garraf davant el Vilanova "B", que encara té opcions d'estar a les places capdavanteres de la classificació.
- 23 abril, desplaçament a Barcelona davant els companys de La Salle Bonanova. Aquest pot ser un partit trampa, ja que a casa es va guanyar de manera relativament fàcil. Així, esperem que els cubellencs no es confiïn ja que la pista no és fàcil.

Amb tot aixó, tornem a recordar que demà dimecres a les 22:30 tothom està convidat al Pavelló de Cubelles per gaudir d'una nit d'hoquei Veterà, no us aburrireu, segur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada