dimarts, 17 d’abril del 2012

ATENCIÓ !!!!!!!!!!!!!!

Companys Veterans, familiars i seguidors,

El proper dia 28 d'abril l'equip es desplaçarà a Malgrat de Mar per jugar el torneig de 24 hores d'hoquei Veterans. 
A les 12 del migdia del dissabte comença el Torneig amb l'arribada a l'Hotel i una Reunió organitzativa. A les 17:00 hores donaran inici els partits entre els 10 equips inscrits. La competició es realitzarà en dos grups de cinc equips que es jugaran el passi a les semifinals que donaran peu a la final. 

Per part dels integrants de l'equip Veterà ens fa especial il·lusió aquest esdeveniment ja que hi assistirem en família. Les nostres famílies ens acompanyaran ja que la iniciativa encetada pel club patí Malgrat ho ha fet possible. Les condicions del Torneig de 24 hores de Malgrat conviden a organitzar una sortida familiar hoqueística com poques.

 A més trobarem coneguts en la nostra aventura Veterans. Sabem que des del CP Calafell han pogut inscriure dos equips. També hi haurà la participació d'equips internacionals de Portugal, França o Itàlia. La resta d'equips encara és una incògnita. 
Tremola Malgraaaaaaaaaaaaat.


Però hi ha un esdeveniment programat en el Torneig que ens fa especial il·lusió, un partit d'hoquei adaptat. Un partit d'hoquei disputat entre nois que no han tingut la nostra sort. Des d'aquí obrim una iniciativa per col·laborar económicament, com bonament es pugui.
I és per aixó que si voleu col·laborar amb la millora de les seves condicions només heu de posar-vos en contacte amb el blog o amb qualsevol de nosaltres ( Veterans familiars i seguidors) amb la proposta de col·laborar.  
Qui ho havia de dir que aixó dels Veterans sortiria de la manera que està sortint. En els temps que corren!!


PD: demà dimecres 18 a les 22:30 ( o sigui a les 22:45 quan acabi la Champions) esperem que vingui l'àrbitre per dirigir el partit davant el Club Tennis Barcino. De ben segur serà un bon partit, a Barcelona es va aconseguir una meritòria i treballada victòria (amb apisonadora inclosa). El partit del dia 20 abril a Vilanova encara no s'ha concretat.

6 comentaris:

  1. Primer tres punts a casa i despres anem a MAlgrat de Mar

    ResponElimina
  2. No, hem inscrit un de sol. Però som molts!

    ResponElimina
  3. Falta confirmació Federació, per nosaltres cap problema, l'únic que us demanaria és màxima puntualitat per entrar a la pista, juguem desprès del partit d'OK lliga, i ja sabeu com les gasta el conserge. Gràcies per la vostre col·laboració.

    ResponElimina
  4. Ok Juanjo, quedem a l'espera de contesta de la Federació.Puntuals a quina hora?

    ResponElimina
  5. segurament a pista a les 22:30 desprès del partit d'ok Lliga que comença a les 21:00. Esperem no s'allargui gaire!!:(

    ResponElimina
  6. Ay el conserge, el senyor de les llums!! Té males puces!!

    ResponElimina