dissabte, 26 de maig del 2012

CAMPANADA

HC MONTBUÏ 2-2 CP CUBELLES

Important empat a domicili. Els Veterans del Garraf aconsegueixen un empat molt treballat i amb molta empenta a Sta. Margarida de Montbuï, el primer equip de la classificació i el primer equip a aconseguir l’ascens a la LLiga Veterans A.
El desplaçament no ha tingut desperdici. Convocatoria, com sempre, a la Plaça del Mercat per sortir cap a l’Anoia (quan edifiquin el Mercat Municipal, que trigarà anys, on quedarem?). Mentres uns acabaven de treballar els altres esperaven, pacients, la resta de l’expedició. I l’últim ha arribat a misses dites, quan quedaven 4 minuts per acabar la primera part. A sobre el GPS no reconeixia la nova C-15 i ens ha fet creuar Vilafranca de costat a costat.
Val la pena fer esment de la afició cubellenca a Montbuï que, com sempre, ha recolzat l’equip i s’ha fet sentir a les graderies. També hi havia públic local a les graderies i s’agraeix molt. No és el mateix jugar en un pavelló buit que en un pavelló on hi ha gent mirant-se el partit.

Durant la primera part ha estat un monòleg del nou equip de Veterans A. Peró els cubellencs, guiats per un grandissim Albert Rovirosa, han estat capaços de no encaixar cap gol. El ritme del partit el posava el Montbuï, les ocasions i el joc també. El Cubelles posava la defensa, la concentració i l’empenta.
0-0 a la primera part amb gran esforç per les dues parts. És cert que qualsevol equip que aconsegueix el seu objectiu abaixa la intensitat peró també és cert que el HC Montbuï volia guanyar el partit, com també és cert que el CP Cubelles volia tornar a guanyar despres de mesos sense fer-ho.

La segona part ha començat de manera sorprenent. El joc ha canviat radicalment i ha pres una tònica de tu a tu. Els dos equips tenien possessions llargues, buscaven les seves opcions i tiraven de porters ( espectacular).

0-1   al marcador amb gol de cor. En una contra i despres d’un primer intent que el porter local ha aturat, la punyetera piloteta ha entrat despres d’una rematada aérea. Aixó ha pujat la moral dels homes cubellencs i ha aumentat l’angoixa dels locals. Passaven els minuts, les entrades, l’àrbitre . . . fins que s’ha produït la igualada en el marcador. 1-1 quan els quadribarrats començaven a trovar-se còmodes en una defensa zonal tancada, conscients de les seves possibilitats.

La roda de canvis anava sola. El que no estigui donant el seu màxim a la pista descansa, pel bé de l’equip. El control de la bola el seguía tenint el Montbuï mentres el Cubelles intentaba aprofitar les seves ocasions aïllades ( 1 contra 3). En un contraatac 2 contra 1 del Montbuï ha arribat el 2-1, semblava que els gols locals havien d’arribar tot seguit.
Aleshores l’angoixa dels locals se l’han quedat els visitants.  Peró a falta de 3 minuts per acabar el partit, PACO ha acabat un molt bon contraatac amb un remat de primeres, ajustat. 2-2. El ritme del partit pujava i les facultats mermaven. Tant els locals com els visitatnts no es conformaven amb l’empat i seguien anant a l’atac.
Fins que, en una jugada molt rápida, el col·legiat ha xiulat el final de l’encontre.

U x U:
FERRITGE: Acollonant. Que xuti qui vulgui que nosaltres tenim un porter a la portería que para. Un cop més el nostre porter ha estat fonamental i ha donat molta seguretat.
PACO: la rebel·lació de la temporada. És un topic peró la seva feina per l’equip té un valor inestimable. I ha marcat un gol que ha valgut un punt.
JARDI:  Pulmó. Ens està acostumant molt malament en els darrers partits. Col·locació, criteri i seguretat a la defensa
ERNEST: Obrellaunes. Ha arribat tard al partit peró ha fet el primer gol que ens ha fet creure en les nostres possibilitats. Llàstima que el físic no l’acompanya.
TONI: Espectacular. La lliga se li quedarà curta perqué cada partit que juga ho fa millor. El més veterà de l’equip és una peça clau.
DAVID: Motor. Ha estat molt intel·ligent durant els primers minuts del partit i ha sabut carregar el joc per descarregar-lo cap els seus companys. És estrany peró aquesta jornada no ha marcat el pichichi de l’equip.
DANI: Incisiu. Ho ha provat de totes les maneres, inclús es pot dir que ha tingut el 2-3 a les seves mans. Avui ha estat una peça molt important en el plantejament del partit.
GIL: Lesionat. Per una banda aporta calma i criteri a l’equip, així com contundencia (que li preguntin al Jofre). Per altra banda és una llàstima que no pugui disposar de més minuts (haurem de parlar amb el Mister, oi Mister?)
SERGIO: Absent, part implicada en estat gestacional.
BELLES: Absent, putos turnos . . .avui l'hem liat, t'hagués agradat.

POSTPARTIT

Soparet a peu de pista entre conversa, companys, satisfaccions i frustracions. Butifarres, llom i pà amb tomaquet que cataran els de la Lliga Veterans A. Felicitats !!

Punt a part, per parlar-ne amb més calma, el tema arbitral. Resulta que ens han pujat la quota. fins ara tots els partits tenien un preu estipulat de 55 € per barba. Avui n'hem pagat 66. Valdria la pena asseure amb la Federació i que ens expliqui quatre coses.

Punt a part el paper,en global, dels Veterans del CP Cubelles. No pujarem a la Lliga A, no quedarem a la part baixa de la taula, i sembla que en els 6 partits que ens queden per jugar encara tenim alguna cosa a dir. Moltes felicitats a tots els que feu possible aquesta aventura.