divendres, 15 de juny del 2012

LA LLIGA S'HA ACABAT. VISCA LA LLIGA VETERANS B

Doncs si. A empentes i rodolons hem arribat al final de la Lliga catalana Veterans B.
El darrer partit oficial dels cubellencs va ser el desplaçament a Ripollet on es va aconseguir una victòria treballada amb remuntada inclosa.
És cert que encara quedaven partits pendents de jugar com és el cas del Vilanova B i els dos partits davant el Cassanenc. Fins l'any que ve.

Ara començarem amb la preparació per a la Lliga 2012/13 amb amistosos (avui davant el Calafell, equip ascendit, i demà amb els Monjos). A mig juliol participarem en el Torneig de Veterans de Calafell enmarcat dins els actes de Festa Major. A més ja comença a haver-hi moviment pel que fa a baixes per l'any vinent, possibles incorporacions . . . A més, durant l'estiu seguirem entrenant, si algú nou s'hi vol apuntar ja ho sap . . .
Tot i que un cop vam començar l'aventura Veterans hi havia qui deia que no acabariem la Lliga, l'hem acabat. I sota el meu punt de vista amb nota. Si bé el primer objectiu que ens vam plantejar era no quedar últims a la classificació, poc a poc van acompanyar els resultats. I de quina manera !!
La primera volta va ser espectacular, vam arribar a anar quarts a la classificació general. Com tots els equips, vam anar cremant etapes, vam passar la travessia del desert on durant dos mesos no vam puntuar enlloc, vam tenir partits importants on vam donar el do de pit, victòries treballades, derrotes doloroses, empats amb regust a victòria . . .La nostra posició final a la lliga ha estat la 9ena posició.

Fins que hem arribat al final de la Lliga. Peró no pas al final de la nostra aventura personal. Amb tota seguretat ens tornarem a inscriure per la Lliga de l'any vinent. Si ens conviden tornarem a anar al Torneig de Malgrat. Tornarem a dinar amb tots els nostres familiars amb l'excusa dels Veterans. Tornarem a organitzar el Torneig de Nadal. Tornarem a celebrar els gols amb la nostra afició. Tornarem a discutir-nos al mig de la pista. Tornarem a fer aquells desplaçaments inolvidables. . . Tornarem!!!!!

3 comentaris:

  1. Segur que tornareu, pk sou genials, i la vostra afició us continuarà donant suport allà on aneu...Visca el CLUB PATÍ CUBELLES!!!!! I VISCA ELS VETERANS!!!!!

    Núria

    ResponElimina
  2. Sense paraules. L' has clavada. Gran cronica!!!!

    ResponElimina
  3. I tant que tornarem, i per continuar aprenent cada vegada mes!!!
    Per cert, l'ultim calendari ja es internacional, penjat a la cuina de la tieta, a Leicester, Anglaterra

    Sergi

    ResponElimina