dimecres, 27 de juny del 2012

TORNEIG CP CALAFELL

Atenció a tots els Veterans i Afició:


(Foto  del primer partit oficial del Primer equip de Veterans del nostre CP Cubelles)

El proper 14 de juliol es farà el Torneig de Festa Major de Calafell i els Veterans de Cubelles estan convidats. L'any passat amb uns pocs entrenos a les espatlles ja hi vam anar ( recordeu?) . I ens ho vam passar molt i molt bé. L'empenta de crear un equip nou i les ganes van acompanyar-nos i ens van fer costat a una pista difícil com és la del Baix Penedes.També hi participaran equips coneguts de la Lliga Veterans B; l'ascendit HC Montbui, el conegut i ascendit CP Calafell, el Cedanyola i el desconegut Calafell All Stars.

Aquest any hi ha participació d'un equip de la Comunitat Autónoma de Madrid. L'organització ha estimat fer-ho de la mateixa manera que l'any anterior, en modalitat de dos grups en triangular. La novetat del Torneig és el dinar de germanor que tindrà lloc entre els partits del matí i la tarda. Paella per tothom a les15:00 de la tarda


El primer partit serà davant el CP Alcalà a les 10:00 hores. De moment no coneixem el nivell dels madrilenys, però segur que els cubellencs sabran adaptar-se.


(Tal i com va passar a Malgrat de Mar, l'adaptació va ser l'arma secreta)

A les 13:20 serà el segon partit davant el CP Calafell, A o B
Abans dels partits de la tarda hi haurà una bona representació del millor hoquei base per part del equips base del CP Calafell.
A les 17:30 començaran els partits per aclarir les posicions de la classificació i a les 20:10 la Final. És una ingógnita a quina hora ens tocarà jugar. El que hem pogut saber és que hi haurà bon ambient i Festa Major per a tots els Veterans i les seves famílies.
A les 21:00 es farà la Entrega de Trofeus.





1 comentari: