dimecres, 9 d’octubre del 2013

AVUI AMISTOS A VILAFRANCA

Aquesta nit a les 22:15 ens desplacem a la capital del Cava per disputar un partit amistos davant els nostres amics del CP Vilafranca. Seguim amb la preparació per a l'inici de la Lliga Veterans B que arrencarà en breu






Si bé el darrer partit d'entrenament davant el CP Calafell no va anar com esperavem ( no pas pel resultat sino pel joc i les sensacions), el d'avui serà una nova prova per a reajustar l'equip, les noves incorporacions i veure si encara sòm capaços d'aguantar 50 minuts en pista.

Una de les novetats d'enguany és la incorporació a l'equip de Joan Martinez ( parlar de fitxatges a aquestes alçades em sembla ridícul). Es tracta d'un jugador format a la base del CP Cubelles que va fixar pel FC Barcelona de juvenil, despres va passar pel CE Noia i per l'Hospitalet, però una greu lesió al genoll el va apartar de les pistes. Potser feia més de 10 anys que no jugava. Tot i aixó no ha perdut l'empenta i la competitivitat així que segur que serà una peça important en aquesta lliga que ve.

També contem amb una altra novetat. El nostre company Toni Porta va haver de deixar els patins per una intervenció quirùrgica important a mitja temporada passada i encar es troba en procés de recuperació. Així, com que no sap còm deixar el grup humà que formem (totalment comprensible), ens ajudarà des de la banda en tots els partits. Aquesta decisió ens ha fet contents a tots ja que ell és part fonamental de la nostra família.

Demà us explicarem còm ha anat el partit i el posterior soparet !!!

2 comentaris: