dijous, 10 d’octubre del 2013

CP VILAFRANCA 4-4 CP CUBELLES

QUINA MANDRA !!!!!!

Dimecres, quarts de 9 del vespre, és fosc i vol ploure. Preparo la bossa i m'assec al sofà. Quina mandra sortir ara de casa per a calçar-me les botes i suar, esprintar, dutxar-me i tornar a casa a quarts d'una . . . i si no hi vaig? Finalment trobo motivació pensant que més val estar en moviment que no pas aturat, sense contar amb el propi compromis implícit que hi ha entre tot el grup.

A més, darrerament ens estem especialitzant en canviar-nos a vestidors minúsculs, igual que sardinas en lata !!! i ahir va ser una altra ocasió per a fer gala de la germanor i la farum que es despren en els moments previs al partit dins un vestidor petit.

( aquí una instantània que il·lustra el que us volem dir)

L'expedició cubellenca contaba amb l'equip complert, tot i que 2 dels nostres cracks no hi van assistir. En Gil, en el moment del partit, estava volant. En Manel encara no s'ha recuperat del seu periple transcontinental. El qui no va fallar a la cita va ser el nostre incommensurable José.

( ahir, com es pot veure, fent les tasques de fotógraf)


Els companys del CP Vilafranca esperaven tenir una major concurrència de jugadors que al final tant sols va quedar en 5 jugadors de pista i l'incombustible Pep a la porteria. I el partit els va començar molt positivament. En la primera jugada trenada, amb un bon passe interior, en Guell aconseguia fer el primer gol després d'una bona rematada rasa ben ajustada al pal. Aquest gol matiner no va desestabilitzar el dibuix cubellenc i poc a poc es va anar trobant a gust a la pista. Fins que un fort xut col·locat del Joan entrava a la porteria i igualava el partit.

El joc seguia distret, control de bola i bona circulació dels vilafranquins davant una defensa zonal molt endressada i disciplinada dels cubellecns. A falta de 10 minuts per acabar la 1era part els germans Martinez tiren una ràpida contra que acaba dins la porteria després que la bola fes un estrany després de picar al pal i al travesser. I quan ja arribavem a les acaballes del primer període el nostre company Roberto es va inventar un gol de filigrana ell tot solet. 1-3 mitja part.

A la segona part els cubellencs no va estar tant encertats en defensa i es va notar en les facilitats que va trobar el rival. Tot i aixó seguiem tenint les nostres opcions. El CP Vilafranca reduia l'avantatge, 2-3. I aleshores apareix en David per a posar el 2-4 que semblava que donava certa calma. En els darrers minuts es va notar la diferència de categoria entre els dos conjunts fins arribar a igualar el partit 4-4 de manera merescuda.

En resum, va ser un bon partit d'hoquei, una bona prova per a la propera lliga i una bona excusa per a trobar-nos tots i petar la xerrada. Tant de bó tots els partits, guanyem,perdem o empatem, siguin tant tranquils.

UxU

SERGIO: ja torna a fer de les seves. Tot i el gol matiner, va mantenir a ratlla els davanters locals amb autèntiques parades impossibles.
FERRITXE: segur i puntal per als seus companys. Tot i encaixar 3 gols no va tenir mala actuació
JARDÍ: comença a entendre que hi ha vida fora de l'àrea i el mig del camp. Progressa adecuadament.
PACO: després d'un intent d'autodescarte ( estoy mu maaaal. . . . ) va complir amb el seu paper de manera solvent i resolutiva
ERNEST: va sortir des de la banqueta a donar refresc els seus companys, va aturar 7 o 8 xuts i va regalar alguna contra al rival. Ha de millorar.
JOAN: incansable durant tot el partit, ja s'està convertint en referència per a l'equip
ROBERTO: encara queda molt d'hoquei a les seves botes. Gol de fantasia
DAVID: referent en atac i en defensa, ahir va ser intel·ligent a l'hora de trobar els diferents rols que va haver de fer
AITOR: en constant evolució. Durant un parell de dies s'enrecordarà del Joan . . .
BELLES:voluntariós. Va errar una falta directa amb un ganxo/arrastre innovador. La falla el que la tira, i tant !!!
MANEL: en procés de recuperació.
GIL: Liviiiiiing Las Vegas . . .
PORTA: et vam trobar a faltar.
JOSE: grande, muuuuy grande.
MERCHE I JOAQUIN: ahir va ser la nostra claca en el desplaçament a l'alt penedes ( de fet només venien a veure en Roberto;-)

PD: sort que no m'he quedat al sofà, m'ho hagués perdut !!!
PD 2: recordeu que en teoria demà es publiquen els calendaris de la propera lliga, ja us informarem.

2 comentaris:

  1. Menos mal que al final me cambie, por que de lo contrario, me hubiese mordido las uñas de ganas de jugar con el mejor equipo de esta liga. Vamis a por la tercera liga y que siga el BUEN ROLLITOOOOOOO.

    ResponElimina
  2. Asi se habla paquito!! uno de los puntales del ekipo!! gran jugador i mejor persona!!

    ResponElimina