HC ESPLUGUES 2-4 CP CUBELLES

I TRES PUNTS MES.
( crònica d'un partit que no vaig veure, via Deivids )

L'expedicio cubellenca anava cap a Esplugues amb les idees molt clares, aconseguir els tres punts i seguir invictes en aquesta lliga.

Les coses no eren fàcils pels cubellencs. Tres baixes importants dels del Pati i una muralla anomenada Juan Ramón de Moya va fer que el C.P. CUBELLES jugués el seu partit mes seriòs en defensa.

La portería rival era un fortí, fins que el Belles ( el Jocker ), a manca de 13 minuts per acabar la primera part, aconsegueix el primer gol cubellenc 0-1 ( chicas, està en raxcha abriendo latas . . . )

El segon gol, va ser pel Joan a manca de 4 minuts per arribar al descans. Un xut, un misil, una gardela que va entrar per l'escaire del guant del porter local, que tot i tocar-la, no va poder fer res.

Mitja part 0-2. L' Esplugues arribava, pero el Ferri ho aturava.

La segona part va ser molt semblant a la primera, intensitat i control de la bola, i un equip local que ho provaba desde fora. Pero allà teniem el nostre porter Montesinos que va jugar la segona part per aturar-ho tot.

El tercer gol cubellenc va ser del Manel, d'un fort xut creuat que el De Moya, no va veure ja que estaba completament tapat. L' Esplugues feia el seu primer gol 1-3, faltaven encara 10 minuts per acabar el partit i ells no ho donaven per perdut i nosaltres tampoc per guanyat.

A manca de 5 minuts per acabar el partit, novanent els cubellencs fan pujar un altre gol al marcador, 1-4, gol del Joan

Finalment, en l'ultim moment Esplugues marcar el 2-4.

Partit complert, amb anécdotes varies i on el MVP del partit li donariem a tot l'equip per la gran defensa vista i la seva serenitat dins la pista. Però no li donarem.

Des d'aquí volem donar-li molts ànims ( que no abrassades, que poden empitjorar el problema ) al nostre membre de la penya més vella valenta i intensa, el nostre amic JOSE que es troba a l'hospital, i a en Carlos també