dimarts, 3 de desembre del 2013

NIT FREDA A CUBELLES

Mentre el termòmetre baixava fins als 2º C a la costa, els Veterans de Cubelles disputaven el seu partit. Amb públic i mantes a les grades.
Fet històric: mai l’equip de Veterans del CP Cubelles havia encadenat 5 victòries seguides a la Lliga Catalana de Veterans. Tambés és històric que l’equip de Veterans hagi encetat la Lliga amb 5 victòries en 5 partits.

Quan quedaven 90 segons per acabar el primer temps un xut ras creuat ha sorprès el jugador que s’ha guanyat el sopar entre tots els participants, el porter del HC Les Franqueses. A falta de 5 segons per acabar la primera part un xut traïcioner que Ferri aborta. GRANDE GRANDE !!!

1-0 a la fi de la primera part davant un equip visitant que tenia les idees clares i les posicions fixes. Per sort als pocs minuts de la segona part arribava el segon gol, segon en la conta particular.2-0 i la calma i els nervis que començaven a marxar. “Esteu adormiiiiiiits” cridava la grada. I 3-0 fins el 4-0. Pujava al marcador el 4-1 i tot seguit el 5-1 que abortava qualsevol reacció dels visitants.

Les Franqueses, un equip perillós, molt perillós, aneu amb comte, saben a què juguen.
I en Paco ha marcat. Ha tingut una presència dosificada que ha esperonat l’equip i ha trobat la recompensa del gol. Ole !!!Col·legiat: entre tots els que jugàvem li hem posat fàcil i ha fet la feina
LA PISTA r.elliscava com un mirall. Entre el fred i el vent ens han posat les coses difícils per a no
caure a cada pas

PD : Eloi Fuertes: tranquil xaval, has estat molt valent. Les dents tenen arreglo i el nas també

U X U

FERRI: Espectacular, ens està acostumant moooolt malament.
MONTESINOS: Segur i resolutiu, del millor del partit
JARDI: Correctíssim, sembla que ha trobat el seu joc i els seus companys ho agraeixen.
M. PEREZ: Puntal, ha donat una lliço de col·locació tant en atac com en defensa
E. MARTINEZ: Espés, sembla que estigui perdent la forma i trobant la curva de la felicitat
TORRES: Referent, jugui poc o molt s'està convertint en una referència per als seus companys. Amb el premi extra del gol
D. PEREZ: Correcte, es nota quan ell és a la pista
BELLES: Encertat, bé en atac i bé en defensa
J.MARTINEZ: Decaient. Va començar la lliga com un cicló i ara s'assembla més a una brisa primaveral
CAPI: Segur
BORJA: Engrescador
JOSÉ: Imprescindible
AFICIÓ: Ja ho vaig comentar l'altre dia, ens ajudeu molt.