divendres, 14 de març del 2014

ABANS DE RES . . .

. . . Demanar disculpes a tota la nostra comunitat veterana per l'abandó del blog durant les setmanes passades, de vegades la feina ens treu més temps del que ens agradaria.

Dilluns passat els veterans cubellencs es van desplaçar a la capital catalana per disputar el partit corresponent davant els amics de La Salle Bonanova.

Val a dir que les baixes a les files cubellenques eren més nombroses de l'habitual. En Manel i n'Aitor no es van poder desplçar per motius diferents. Tampoc ho va poder fer el Sr. Montesinos.
Amb aixó es va donar la circunstància que ens va acompanyar un nou membre veterà, el nostre amic Eduard. Esportista polivalent ( no vull dir que arribi lent al poliesportiu), pot ocupar fins a 5 posicions diferents a la pista: porter, defensa dret, defensa esquerra, davanter dret i davanter esquerra. De ben segur serà un bon fitxatge veterà.

Pel que fa al partit, 0-7, tant sol hi va haver tres coses dignes de menció: 
1 primera victòria plàcida en aquesta lliga que cada vegada es torna més seriosa i complicada;  
2 magnífic companyerisme entre els dos equips, com sempre;  
3 Gil Juncosa va estrenar el seu conte golejador particular, no penseu que no ha estat capaç de fer un gol des del mes d'octubre, penseu que al tercer partit que ha jugat ha estat capaç de marcar.

Els vestidors de Hogwarts sòn nous, més amplis i ben distribuits, ja tocava.
Per sopar, com que la crisi comença a apretar, entrepà preparat a casa que ens vam menjar al costat del Quinto pino.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada