divendres, 28 de març del 2014

CT BARCINO B 3-3 CP CUBELLES

El CPCubelles guanya un punt però perd un puntal amb la lesió de Gil Juncosa
Empat valent davant un equip que corre i corre molt.

Els empats amaguen dos regustos diferents: el regust de la derrota o el regust de la victòria. i aquest empat aconseguit a falta de 01:53 pel final, a domicili i davant un molt bon equip, amaga el regust d'una victòria.

El Barcino defensava en home 6,25 prenent precaucions. Els cubellencs, al seu lloc, montaven un quadre que ha estat completament efectiu i solvent, de menys a mes.
El 0-0 al marcador durava. Opcions en atac i respostes contundents dels dos porters que havui s'han guanyat el sopar, la copa i el puro ( em trec el barret). I quan faltaven 10 minuts per acabar la primera part Joan robava a mitja pista i treia petroli. 0-1.
La tónica del partit canviava perqué un equip dominava al marcador. Fins que abans de acabar la primera part un penal transformat pels locals pujava el 1-1. Era un resultat que preveia una segona part cansada i plena de concentració. Alguns dels veterans cubellencs començaven a notar el desgast, sobretot quan en Gil s'ha trencat i tant sols tenien un canvi a la banqueta.

( aquí la prova)

A la segona part la disposició era la mateixa. El joc dels barcelonins era més incisiu i els cubellencs probaven més opcions fins que han fet la desena falta. 2-1 al marcador.
Davant una superioritat numérica en plena demostració de protagonisme del senyor col·legiat ha aparegut Manel Perez per foradar la xarxa d'una cullera teledirigida. 2-2.
El partit corria molt, les cames pesaven i el moment requeria canvi de defensa: INDIVIDUAL.
Quan faltaven 3:50 queia el 3-2 amb un rebot dins de l'àrea.
I quan faltaven un minut i 53 segons ha arribat la igualada. Manel tornava a marcar en un amago de penal/directa.3-3

Un cop ha sonat el xiulet final tots els esportistes s'han fet la foto de rigor entre dos conjunts que volien jugar a hoquei. Ha estat un partit lluït pel joc i deslluït per l'arbitratge. Gràcies federació !!

Per sopar entrepans al Park of the Chops ( homenatge a Castro i Querol), previ pas pel paqui.

Propera entrega veterana dilluns vinent a Cubelles davant el CT Barcino A.