divendres, 21 de març del 2014

QUAN ENTRA TOT . . .

Desplaçament dels que fan mandra per la distància, les hores i la setmana acumulada sumada a la lliga que portem.
Nit veterana total.
És una d’quells dies que si li expliques a algú que vas des de Cubelles a les Franqueses del Vallés per jugar un partit de hoquei patins de la lliga Veterans el més suau que et pot dir és: “ esteu bojos”.

Collons quin complex esportiu tenen!!. La pista una caca per patinar però el camp de gespa artificia, les pistes de pàdel, les pistes de petanca i les instal·lacions una passada.
14 gols 20 xuts 3 pals i una porteria moguda que s’ha apartat abans de ser arrollada en el millor gol de la nit.
La frase de la nit l’ha protagonitzat el sr. Piqueras : “ que alguien le de al marcadoooor !!!

El Sr. Albert Pulpo I de Ferritxe ha estat espectacular durant l’inici de partit quan els vallesans s’han inflat a xutar faves seques. Quanta tranquil·litat que transmet als companys.
Lo del Joan no té nom.
Ningú s’ho creurà però els veterans, després de fer el crit al cercle central postpartit, s’han enrecordat de la seva afició i els seus seguidors, fins i tot dels que sòn a l’Argentina ( ese Martín !!!)

Per sopar bocates i plats combinats al Bar del Complex esportiu de Les Franqueses. amb un bon sopar i amb bona companyia s’ha fet tard.



I carretera i manta. Arribabem a Cubelles a les A les 02:00 de la matinada

La veritat és que em costa d’entendre la posició de l’equip de les Franqueses. Sòn un colla que tenen molt clar a què han de jugar. Tenen un jugador que patina molt bé, la toca i amb una actitud elèctrica. Crec que els faltava un jugador que va venir el partit de Cubelles. El que ha passat és que avui ha entrat tot davant un equip Senyor, sí senyor !

I la setmana vinent veurem Barcino fins a la sopa. Dimecres ens desplaçarem a jugar davant l'equip B i divendres ens visitarà el equip A .


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada