dissabte, 12 d’abril del 2014

CP CUBELLES 3-2 HC ESPLUGUES

Victòria de fe, de sort  i d'empenta davant un Esplugues ( "muy professssional" Airbag )molt conscinet de les seves opcions i amb la sort de cara. 0-1 a falta de 7 minuts per acabar la primera. 1-1 ( som- hi !). 1-2 ( jodeeeeeer)  amb temps per endevant. 2-2 ràpid i agònic. 3-2 quan faltaven onze segons per acabar, jugavem amb tres despres de una expulsio que costarà un sopar  i l'Esplugues cometia la única errada en el primer passe.

A part del joc, a part del resultat, a part de les picabaralles finals ( amb expulsió inclosa), ha estat un bon partit per veure des de la grada, No todos los dias son domingo !!!

I amb aquesta victòria soferta sumem 3 punts que afegits a la derrota del CT Barcino B davant el Vilanova, amb expulsions incloses, ens posen les coses més fàcils per a les jornades que resten i afiançar la segona plaça del campionat.

Encara hem de parlar del que farem al futur peró no hi ha dubte que seguim sent un grup amb les idees clares i una unió de la que en fem bandera ( i si hem de discutir, discutirem).

Mentres el director d'orquestra no veia ni el que passava davant dels seus nassos ( 110 euros, poca conya ). Un cop acabat el partit les encaixades de mans, les cares de cansament, ganes de marxar, cuixes agarrotades, esportivitat, Torneig de Malgrat, agarrotaments musculars ( He afegit un bolg a la llista que està de conya des de Galicia i justament una de les seves entrades parla de la importàcia de cuidar-se amb els estiraments:  stickazo.blogspot.com )


El resum del partit podria ser el següent: un Cubelles sòlid en atac es topa una i una altre vegada amb un mur de Moya ( normal, havia jugat a la OK Lliga !!!) mentre dona facilitats en defensa. Desprès de la borratxera de Les Franqueses sembla que pesin les cames, la lliga és llarga. Peró no podem negar que ens ho passem molt bé mentres juguem al Poli davant els nostres.

Amb un Joan en plan salvador i de xurro, el joc no ha estat dolent pel que fa al control de bola, peró si que ho ha estat pel que fa a la xispa.
És molt difícil jugar-li a un equip que es tanca amb la seguretat que qualsevol xut exterior serà abortat i que no donava opcions a la contra amb dos "cierres" segurs al darrera sempre atents

Si guanyes, guanyes ( avui la sort ens ha acompanyat). Si empates empates ( avui tocava, més val un punt que cap, davant d'aquest equip pots empatar). Si perds perds ( no era una resultat just peró què és la justícia, quina ràbia). Avui ens ha sortit una flor al cul i hem marcat a falta de 11 segons.




Enigma de la setmana ( nova secció): A la foto hi ha algú que porta 110 euros a la butxaca i 90 minuts abans no els duia. Quí és ?

Per sopar hem compartit sostre mentre aprofitavem per riure entre els nostres. En definitiva i com confirmava l'afició de l'Esplugues desplaçada a Cubelles, ho fem per suar i passar una bona estona.

3 comentaris:

  1. El calvo que s'esta prenen una cerveza segur que porta pasta!!!!

    ResponElimina
  2. Bon dia!
    Nois com evoluciona la lesió del GIL?

    GIO. (BarcinoB)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia Gio !!!
      De moment ja li han canviat el bendatge i sembla que millori peró encara ha de passar per recuperació i tota la pesca.

      Gràcies per l'interés.

      Còm va anar el partit a Vilanova?


      Ernest

      Elimina